Stiri si curiozitati

Dana Budeanu în scandal cu Ştefan Mandachi, patronul de la Spartan

Publicat: 11 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu în scandal cu Ştefan Mandachi patronul de la Spartan
Dana Budeanu in scandal cu Ştefan Mandachi

Dana Budeanu se află in scandal cu Ştefan Mandachi, patronul de la Spartan. În urmă cu două zile Ştefan Mandachi a distribuit pe pagina sa de Facebook postarea unei tinere cu privire la reţinerea pentru 24 de ore a vloggerului Colo, pe numele său real Alexandru Balan. Corina Băcanu Calarasu, autoarea postarii, a făcut referire în postul de pe contul său de Facebook la designerul Dana Budeanu.

Alxandru Bălan, cunoscut în mediul online sub pseudonimul de Colo, a fost reţinut marţi seară după ce a declarat într-un live ca minorele ar trebui violate. Ştefan Mandachi a ţinut să atragă atenţia asupra acestui lucru şi a menţionat ca aceeaşi soartă ar trebui să o aibă şi Dana Budeanu care instiga la violenţă împotriva femeilor.

Dana Budeanu în scandal cu Ştefan Mandachi

Patronul lanţului de restaurante Spartan a distribuit postarea Corinei Băcanu Calarasu cu privire la Alexandru Bălan, in acest text autoarea aducând aminte și de Dana Budeanu.

Iată ce mesaj a transmis Ştefan Mandachi lângă distribuirea făcută:

„Foarte corect punctat Corina Băcanu! Pușcăriabila de Budeanca merită reținută întrucât a instigat MULT MAI AGRESIV la violență împotriva femeilor! Acum e momentul potrivit să se facă puțină curățenie în lăturile vomitate zilnic de către borfașa asta frustrată!

Adică nu-i deloc corect ca unul să fie pedepsit și alta să mișune în libertate bine mersi și să verse infracțiuni pe gaura gurii, cât e ziulica de mare”, a spus Ștefan Mandachi în postarea sa.

Mulţi dintre prietenii afaceristului sucevean au reacţionat la aceasta postare. Acestia îi dădeau dreptate lui Mandachi şi chiar se întrebau cum de nu s-a luat nicio măsură împotriva designerului Dana Budeanu. Prietenii suceveanului foloseau apelative ca „dezechilibrată și frustrată”.

Cine sunt cei doi protagonisti ai scandalului

Până în acest moment scandalul dintre Dana Budeanu şi Ştefan Mandachi a rămas doar în mediul online. Despre Ştefan Mandachi se ştie că este un tânăr avocat şi antreprenor din Suceava. A reuşit să intre în atenţia publica în anul 2019 atunci când a lansat un atac împotriva liderilor politici pe care i-a avut România încă din anii 90.

Acesta îi considera vinovaţi de faptul că Moldova nu are niciun metru de autostrada. În luna februarie a aceluiaşi an a lansat campania de succes „Şieu” ca un manifest împotriva lipsei de autostrăzi din Moldova.

Dana Budeanu a colaborat în trecut cu PRO TV acolo unde s-a şi făcut remarcată în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”. A stârnit foarte multe controverse în rândul publicului odată cu publicarea clipului „Amețitele și mafioții”.

A fost căsătorită cu jurnalistul Radu Ioan Budeanu, fiul fostei prezentatoare Delia Budeanu și a celebrului jurnalist politic Radu Budeanu.

Împreună cu acesta designer-ul are două fete pe Dana şi pe Maria Budeanu.

Stilista se consideră o mamă bună şi spune că a ales să divorţeze pentru a se salva pe ea însăşi pentru binele copiilor.

Scandalul dintre cei doi probabil va rămâne doar la nivel de mediu online şi nu se va ajunge mai departe. Până în acest moment Dana Budeanu nu a avut nicio reacţie cu privire la cele spuse de afaceristul sucevean.

Adauga un comentariu