Stiri si curiozitati

Pe cine l-a avut ca soţ Dana Budeanu?

Publicat: 03 mai 2020

Cine a fost soţul Danei Budeanu, designerul vedetelor, după cum este cunoscută de publicul larg. A ajuns pe buzele tuturor datorită modului tăios şi al limbajului colorat în care îşi exprima opiniile cu privire la comportamentul şi ţinutele unor vedete.

Ţinutele sale au fost purtate de celebrităţi precum Jennifer Lopez, Jessica Biel sau Eva Longoria. Printre vedetele de la noi din ţară care au fost îmbrăcate de aceasta se număra Andra, Corina şi Mihaela Rădulescu care îi este şi o foarte bună prietenă.

După o colaborare cu postul de televiziune PRO TV care a încetat, aceasta îşi ţine în continuare la curent fanii pe Youtube acolo unde postează serialul Verdict Dana Budeanu.

A fost soţia jurnalistului Radu Ioan Budeanu, fiul fostei prezentatoare Delia Budeanu, și a nu mai puţin celebrului jurnalist politic.Radu Budeanu. Este cunoscut ca şi fondator al unor publicaţii celebre precum Click și Ciao. Între timpt acesta a mai preluat de la Adrian Sârbu publicaţiile Gândul, Descoperă, CSID, Apropo TV și Go4IT.

Ce trecut are Radu Ioan Budeanu, fostul soţ al Danei Budeanu

Fostul soţ al Danei Budeanu a făcut Jurnalistica (SSJ) pentru ca mai apoi, în anul 1999, să intre în presă. A fost colaborator de investigaţii la ziarul Ziua.

După ce a fost numit redactor-şef în anul 2002 a primit pe mâna revista STAR. La doar câteva luni de la lansarea aceasta a ajuns lider al pieţei de săptămânale.

Anul 2004 a fost unul cu schimbări majore în cariera lui Ioan Budeanu. Atunci a fondat propria revista Ciao! iar în numai 4 luni a devenit lider de piaţă.

În luna ianuarie a anului 2006 a preluat cotidianul „Averea” care a trecut în opt luni de la 400 de exemplare vândute la mult peste 30.000. În scurt timp Radu Ioan Budeanu i-a vândut lui Dinu Patriciu cotidianul „Averea” împreună cu titlul „Click!” titulatura sub care fostul cotidian s-a transformat.

A lansat în luna aprilie 2007 tabloidul „Cancan” care a reuşit în mai puţin de un an să ajungă la 100.000 exemplare pe zi.

În prezent este căsătorit cu Cristina Savulescu ce se ocupă de design-ul vestimentar.

Pentru că toată lumea se întreabă ce vârstă are Dana Budeanu, noi vă divulgăm faptul că aceasta are vârsta de 41 de ani și susţine că mariajul ei nu a avut nicio legătură cu situaţia financiară din prezent a fostului soţ. Căsnicia dintre cei doi a avut loc pe când aceştia aveau 21, respectiv 22 de ani. După cum povesteşte chiar ea pe blogul personal orice asociere cu faptul că Radu Ion Budeanu avea să ajungă un magnat nu a avut legătura cu alegerea ei.

Cu fostul soţ Dana Budeanu are două fetiţe gemene în vârstă de 15 ani.

Ce studii are Dana Budeanu?

Nu este uşor să ajungi recunoscut şi apreciat pentru munca ta, de aceea, pentru a ajunge aici Dana Budeanu a investit mult în studiile sale.

A studiat la Royal Holloway of London marketing-management, apoi a făcut un master în European Business la London School of Economics. Doctoratul şi l-a dat la University College London în integrare europeană.

Pe această temă însă au fost mai multe controverse. Diferite site-uri din România au publicat diferite materiale în care arătau ca diploma de doctorat a Danei Budeanu nu există.

Potrivit site-ului britanic ethos, unde pot fi consultate peste 500.000 de teze de doctorat, lucrarea acesteia nu apare.

Indiferent de situaţia acesteia, Dana Budeanu rămâne un designer extrem de talentat şi apreciat. Cu o viaţă cel puţin tumultoasă aceasta a reuşit să se facă apreciată şi iubita de foarte mulţi romani.

Chiar dacă fostul soţ al Danei Budeanu a ajuns să fie un om de afaceri de succes aceasta nu s-a oprit din drumul său şi în continuare demonstraza că este o femeie puternică şi independenta.

Comentarii
  • SUPER OFERTA! Titluri ff interesante! Romane, carti pentru copii, jurnale, dezvoltare personala, teatru, enigma, versuri si multe, multe altele. Preturi foarte avantajoase si in plus o SUPER oferta: acum beneficiaţi de o reducere cu 10% a preţului de catalog. O carte buna, mai pretioasa decat cel mai pretios cristal! Vizitati libraria virtuala Kaddania Books pe facebook.com/Kaddania sau contactati-ne la email: kariss1665@gmail.com

Adauga un comentariu