Cancan ultimă oră

Dana Budeanu, reacție după ce a aflat că Bianca Drăgușanu se căsătorește cu Gabi Bădălău

Publicat: 20 ian. 2021

Dana Budeanu analizează mai nou cele mai recente cupluri din showbiz. Așa au intrat în colimatorul său Bianca Drăgușanu și noul său iubit Gabi Bădălău. Se pare că cei doi au planuri mari de viitor, chiar dacă el nu este încă un bărbat liber.

Dacă pe Bianca Dana Budeanu a apreciat-o, pe Gabi Bădălău stilista l-a taxat destul de dur. Și nu doar tunsoarea a nemulțumit-o, ci și felul în care s-a afișat acesta în aeroport.

Cu toate că mulți au acuzat-o că profită de faptul că Gabi Bădălău are o avere impresionantă, Dana Budeanu susține că Bianca este cea care le dă valoare iubiților cu care se afișează. De asemenea, în discuție a fost adus și divorțul afaceristului de Claudia Pătrășcanu, care încă nu a ajuns la final, potrivit Viva.

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut.

Noul iubit al lui Bianca Drăgușanu… Ăsta e însurat? N-a divorțat acum cinci ani? Și asta cu lupta pentru custodia copiilor, o prostie. În ce sens se luptă? Te-ai trezit, trebuie să stai geană pe Bianca, ce timp să mai ai de copii. Fii atentă, băi, Bianca, v-ați combinat, să fiți fericiți. Dă-i drumul mai repede la divorț, scapă și ea, scapi și tu. Important e următoarea: că tu erai în șlapi în aeroport. (n.r. Gabi Bădălău)”, a afirmat Dana Budeanu, în vlogul ei.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, amintiri de neuitat în Maldive

Da… se pare că povestea începută între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău de Crăciun în Poiana Brașov s-a “consolidat” în Dubai, iar acum înflorește pe plajele superbe ale Oceanului Indian. Celebra blondă a strâns deja o mulțime de amintiri prețioase în Maldive și, desigur, fotografiile sunt realizate de cel care, în acte, este încă soțul Claudiei Pătrășcanu.

Azi, fosta moderatoare de la Kanal D a publicat o scurtă filmare în timp ce se afla la o terasă, iar în cadru apar două pahare, dar și o pereche de ochelari de soare pentru bărbați. Mai mult, pe o altă înregistrare, ea a ales următoarele versuri: “Hai, zi-mi ce-ți cântă dragostea / Atunci când mă privești așa” din hitul lansat de cântăreața Roxen.

Un alt detaliu deloc de neglijat sunt cele două pahare cu smoothie-uri, aflate pe tava plutitoare din piscina în care s-a lăsat astăzi pozată fosta soție a lui Alex Bodi. Mulți dintre internauți sunt convinși că unul este, de fapt, al lui Gabi Bădălău, care a imortalizat de altfel imaginea. Postarea vedetei a fost însoțită de următorul mesaj scris în limba engleză:

“I eat glitter for breakfast then i sparkle all day #blessed #glamour #maldives #fourseasonmaldives #lovemylife #bussinesswoman #newproject #comingsoon #goodvibes #happy #maldives #heaven #breakfast #spoiled #loved #relax #tan #sun #thebestisyettocome #luxurylifestyle”, care se traduce astfel: “Mănânc sclipici la micul dejun, apoi strălucesc toată ziua #binecuvântată #SexApel #maldive #fourseasonmaldives #ÎmiIubescViața #FemeieDeAfaceri #ProiectNou #ÎnCurând #VibrațiiBune #fericită #maldive #rai #MiculDejun #răsfățată #iubită #relaxare #bronz #soare #CeEsteMaiBunUrmeazăSăVină #StilDeViațăLuxos”.

Comentarii
Adauga un comentariu