National

Dana Budeanu, reacţie dură la adresa protestatarilor #Rezist: „Unde mai sunt corporaţiile care au scos banii din ţară?” – VIDEO

Publicat: 08 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu reacţie dură la adresa protestatarilor Rezist Unde mai sunt corporaţiile care au scos banii din ţară - VIDEO
Dana Budeanu întreabă unde sunt protestatarii #Rezist

Cunoscuta Dana Budeanu a avut o reacţie dură la adresa protestatarilor #Rezist, pe care îi consideră manipulaţi şi traşi în ţeapă de către corporaţii. Într-un videoclip care a fost postat pe o reţea de socializare, Dana Budeanu în pofita crizei pe care România o traversează, pe stradă nu se poate vedea niciun membru #Rezist care să protesteze.

Asta, în condiţiile în care românii sunt afectaţi în proporţie covârșitoare de inflaţia din România, criza energiei şi preţurile alimentelor au ajuns la un nivel exagerat.

Dana Budeanu, reacţie dură la adresa protestatarilor #Rezist: „Nu va mai construieşte Soros universităţi?”

Designerul Dana Budeanu a discutat despre despre corporaţiile care îşi bat joc de protestatarii #Rezist. Mai mult decât atât, aceasta l-a ironizat pe Soros că nu mai construieşte universităţi.

„Apropo hashtagii. Ce faceţi bă băieţii, ce s-a întâmplat cu corporaţiile? Zice-ţi bă ăştia care aţi ieşit în stradă, nenorociţii dr..cu. Ce fac corporaţiile care au ieşit în stradă, cu caşcaval, astăzi? Nu ştiţi? Va spune Dănuța, bai băiatule: trimit toţi banii la bază, din toate ţările. V-au lăsat în străduţă? Ce s-a întâmplat cu Soros, a murit? De ce nu va apăra bă acum? De ce nu bagă acum Soros 5 – 6 – 200 de miliarde, că era pe aici acum o lună şi că face universităţi şi bagă un miliard. Să ce? Să ce mă zdrenţelor?”, a transmis Dana Budeanu.

Codrin Ştefănescu, ironii la adresa #Reziștilor

Codrin Ştefănescu, secretarul general al Alianţei Pentru Patrie, a lansat, de asemenea, ironii la adresa #Reziștilor care au susţinut că România o va duce numai cu lapte şi miere.

„Reziştilor, cum o mai duceți? Cu ROBOR-ul la maxim și cu ratele la bănci de 3 ori mai mari decât pe vremea lui Dragnea? Cu amenințarea guvernului vostru că nimeni nu scapă fără să plătească? Nimeni în stradă? Nici o luminiță în Piața Victoriei? Nu se mai tăvălește nimeni pe jos, nici o criză de isterie, nici măcar un “jos guvernul” timid? Vai de capul vostru de spălaţi pe creier și fraieriți de manipularea securistoidă! Voi chiar meritați ceea ce vi se întâmplă!”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Mai mult decât atât, Codrin Ştefănescu susţine că românii ştiau că mişcarea #Rezist a ajuns în Statele Unite ale Americii şi a devenit o mişcare de-a dreptul jenantă Soroșistă.

„Oamenii care conduc guvernul și sunt sclavii unor interese străine și ai Bruxellesului sunt cinici pentru că știu că au fost votați. De exemplu, cei care au votat PSD știau foarte clar că este condus de Ciolacu, academist SRI, care i-a dus înapoi pe academiștii SRI, condus de foștii puciști, care au încercat să omoare toată echipa antisistem din care am făcut parte și eu. Cu toate acestea, au votat PSD. Toți cei din PSD știau că PNL-ul nu mai are nicio legătură cu Radu Câmpeanu. Ludovic Orban sărea prin Piața Victoriei (…) Românii știau că mișcarea #Rezist a ajuns în SUA, o mișcare Soroșistă. Toți cei care au fost votați, astăzi creează structura de putere care-ți ia casa, masa, îți pune impozit, îți ia ciocolata, îți dă benzina și gazele la suprapreț (…)”, a declarat Codrin Ștefănescu, într-un interviu pentru BZI.

Astfel, Dana Budeanu nu este singura care a avut o reacţie dură la adresa protestatarilor #Rezist.

Adauga un comentariu