National

Dana Budeanu, reacție incendiară după ce DNA a descins la Primăria București

Publicat: 20 ian. 2022
Dana Budeanu se strâmbă
Dana Budeanu are o primă reacție după ce procurorii DNA au descins la primăria condusă de Nicușor Dan

Cunoscută contestatoare a lui Nicușor Dan, Dana Budeanu are o reacție incendiară după ce procurorii DNA au descins la Primăria București. Criticul de modă a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care anunță că pregătește șampania.

Vă aducem aminte faptul că procurorii DNA au descins la Primăria București într-un dosar al unor presupuse fapte de corupție.

Dana Budeanu, reacție incendiară după ce DNA a descins la Primăria București

În condițiile în care procurorii DNA au descins la Primăria București condusă de Nicușor Dan, Dana Budeanu a postat un mesaj incendiar. Aceasta a declarat că are şampania pregătită și că se uită la festivalul cătușelor.

„HAI, MĂ, CĂ NU CRED! STAAAAATI SĂ MI IAU PAIETELE SĂ MĂ MULEZ ŞI ŞAMPANIA, SĂ MĂ UIT LA FESTIVALU’ CĂTUŞELOR PE DREAPTA PURĂ!!! GATA! M AM MULAT!”, scrie Dana Budeanu pe Facebook.

Anunțul vine după ce în spaţiul public a apărut informația referitoare că, chiar înainte de conferința de presă anunțată de Nicușor Dan, procurorii DNA au descins la Primăria Generală București. Primarul le-a declarat jurnaliştilor faptul că nu deține informații despre dosarul pe care îl cercetează procurorii.

Reporter: În acest moment există angajați ai DNA în Primăria Capitalei?

Nicușor Dan: Da!

Reporter: Care fac ce?

Nicușor Dan: Care fac o percheziție.

Reporter: Legată de?

Nicușor Dan: Nu știu!

Reporter: Nu știți?

Nicușor Dan: Nu! (…) Au ajuns la mine la birou, mi-au spus că vor să facă o percheziție. Mi-au spus ceva legat de Resurse Umane dar pentru că pregăteam conferința de presă o să discut cu ei când mă întorc. Au venit la mine, eu fiind șeful instituției, să îmi spună că au mandat pentru a ridica documente.

Ludovic Orban și Nicușor Dan ar fi vizați de perchezițiile DNA

În spaţiul public au apărut mai multe informații obţinute pe surse referitoare la ținta procurorilor DNA. Sursele au afirmat faptul că Ludovic Orban și Nicușor Dan sunt vizați într-un dosar de angajări fictive. DNA a emis şi un comentariu în acest sens în care a precizat faptul că anchetează fapte de corupție desfăşurate în perioada 2020-2021:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2020 – 2021.

În cursul zilei de 20 ianuarie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare la 3 instituții publice situate în municipiul București.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”, arată un comunicat al DNA.

 
Adauga un comentariu