Magazin

Dana Criminala, prinsa in fapt! Cu cine a vrut sa il insele pe Leo – FOTO

Publicat: 21 dec. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Atunci cand se astepta mai putin, Dana a fost prinsa de Leo asa cum nu si-ar fi dorit sa fie vazut niciodata. Profitand de absenta lui Leo, nepotul lui, Pintea, a dat-o pe distractii cu nimeni alta decat Dana. Tanarul a legat-o la ochi, a condus-o la etaj, iar acolo s-a declansat dezmatul. In momentul in care a ajuns acasa, Leo i-a surprins pe cei doi aproape dezbracati, in ipostaze compromitatoare. In timp ce Pintea dansa la bara lasciv, asemenea unui stripper, Dana radea si il biciuia. „Dana, ce se intampla aici? De aia spuneai ca Pintea e copilul tau? Te-a innebunit Dumnezeu?Pintea, tu esti gigolo? Ce inseamna asta? Dansai la bara si Dana iti dadea cu biciul? Cum e posibil sa se intample asa ceva? Cum e posibil ca Dana sa se coboare la mintea lui?”, a spus, uimit de situatie, Leo.

„Renata a zis ca aduce niste fete pentru baieti, iar noua, niste stripperi. Pintea a zis ca ma leaga la ochi si imi aduce un stripper”, s-a aparat Dana. Aflati in platoul emisiunii WOWbiz, Leo de la Strehaia si Dana Criminala au discutat. La un moment dat, a aparut si Pintea care a fost renegat de Printul tiganilor. „A fost ceva… Doamne! Dadea cu biciul in el. A fost un soc pentru mine, dar pentru mama cand a vazut asta? Nici nu am putut sa ii zici sa nu mai plece. Am stat pana am prins banii de la ele, au vandut masinile si mi-au dat tot. Banii sunt la mama, tot ai mei sunt. Renata a venit cu un scop acolo.

Acum cateva zile, Dana mi-a zis ca vrea sa cumpere un bloc si poate de aia mi-a dat banii inapoi. Sa para ca e fata buna. Ea crede ca am bani multi. Cred ca mama a vrut sa se intample ceva ca sa nu ramana la Bucuresti… si s-a rugat. Daca isi dadea hainele jos, ce faceai, Dana? Daca l-ai vazut gol, trebuia sa ii chemi pe cei de jos”, a marturisit furios, Leo de la Strehaia. „Eu nu mai puteam de ras, era foarte haioasa toata treaba si apoi am intrat in jocul lui. Nu mi se pare nimic iesit din comun. Era o distractie, Pintea e un copil. Imi plac copiii, sa stau sa ii cresc. A fost amuzant, am vazut ca a depus efort, am ras”, a spus Dana Criminala.

„Vreau sa imi cer scuze, nu stiu ce a fost cu mine. Am baut si sampanie. Noi ne intelegem bine si am vrut sa ne distram. Nu stiu ce sa zic, chiar imi pare rau”, a spus Pintea. „Pintea e copil, nu are cap. Unde a fost mintea Danei? Nu e ea mai mare?”, a spus doamna Maria, mama lui Leo de la Strehaia. Inregistrarile video arata ca Pintea a ‘lucrat-o’ pe Renata. Nepotul lui Leo de la Strehaia i-a spus ca o place pe Dana Criminala si i-a indus sa il ajute sa aiba parte de cateva clipe tandre alaturi de nasa lui.

„M-am atasat de ea, m-am indragostit. Are suflet bun. Fara vointa mea, m-am indragostit. Nu am curaj. Imi pare rau cand se cearta Dana cu Leo, chiar tin la ea”, a spus Pintea, premeditand amantlacul. „Asta e tare! Normal ca te-ai indragostit. De ce nu mi-ai spus mai demult ca te ajutam… Lasa ca te ajut eu acum, punem ceva la cale sa fie bine. Ce e cu nasu’? Lasa, ca isi vede el de treaba lui”, a spus Renata inaine ca dezmatul sa aiba loc.

Dupa ce Leo de la Strehaia a ramas fara bolid si mama lui i-a luat toti banii, doamna Maria s-a gandit sa ii faca o surpriza, in prag de Sarbatori. Aceasta a cumparat din miile de lei pe care le-a luat dupa ce Dana Criminala l-a ‘inselat’ cu Pinea o masina ieftina, mica, care abia merge. Cadoul l-a primit in platoul WOWbiz si reactia nu a fost cea asteptata. Leo de la Strehaia a ras si a inceput sa faca misto de cadoul primit de la mama sa, doamna Maria.

Adauga un comentariu