Cancan ultimă oră

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au un copil minune. Incredibil ce știe să facă la șase ani

Publicat: 24 mai 2022
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur îmbrățișați
Băiețelul lui Dragoș Bucur și al Danei Nălbaru, Kadri, a învățat alfabetul în timp record, este avansat la aproape toate materiile și citește o carte pe zi, în condițiile în care are doar șase ani

Două vedete îndrăgite de la noi din țară se pot mândri cu un copil minune, un mic geniu. Este vorba despre Dana Nălbaru și Dragoș Bucur. Ei formează una din cele mai frumoase cupluri de persoane publice din România, și iată ce s-a aflat acum despre unul dintre copiii lor. Ce realizări a bifat băiețelul Kadri până la vârsta de șase ani.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se pot mândri cu fiul lor, deoarece ăiețelul acestora poate fi numit un copil minune. Incredibil ce poate să facă Kendri la doar șase ani.

Ce s-a aflat despre copilul cuplului Dana Nălbaru – Dragoș Bucur

Băiețelul lui Dragoș Bucur și al Danei Nălbaru, Kadri, a învățat alfabetul în timp record, este avansat la aproape toate materiile și citește o carte pe zi, în condițiile în care are doar șase ani.

La doar trei ani, băiețelul a învâțat alfabetul în două ore, fiind performanțe incredibile pentru un copil care are o vârstă atât de fragedă. Acum a început să studieze engleza de unul singur. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat, după cum spune mama lui.

„Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere. Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari iar lui nu-i place să stea între mulți oameni”, a mărturisit Dana Nălbaru printr-o postare pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dana nalbaru (@dananalbaru)

Copilul Danei Nălbaru, prea avansat pentru vârsta pe care o are

Dana Nălbaru a explicat de ce nu îl ajută școala prea mult pe băiatul lor. Kadri este prea avansat pentru vârsta pe care o are, iar la clasele mai mari nu este primit. Artista a spus că băiatul nu este autist, este selectiv cu oamenii și are o capacitate de învățare uriașă.

„Dar, dincolo de mintea sclipitoare, cel mai important e că duhul lui e nepătat și sper să-i rămână mereu curat. Dacă va fi așa, însă, nu depinde doar de mine, eu fac tot ce și cât pot pentru el”, a spus Dana Nălbaru.
Adauga un comentariu