Cultural

Dana Rogoz, despre răutățile din mediul online. „Au comentat cei care…”

Publicat: 14 nov. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Dana Rogoz despre răutățile din mediul online. Au comentat cei care...
Recent, Dana Rogoz a vorbit despre răutățile din mediul online cu care s-a confruntat ani de zile

Dana Rogoz a vorbit despre răutățile din mediul online cu care s-a confruntat ani de zile din cauza diferenței de vârstă dintre ea și soțul ei. Actrița afirmă că, inițial, șansele de succes ale relației au fost reduse. Cu toate acestea, recent au sărbătorit 19 ani de când au decis să încerce și să ofere o șansă reală relației lor.

Dana Rogoz (37 de ani) și Radu Dragomir (56 de ani) formează unul dintre cele mai solide cupluri din industria showbiz-ului. Aceștia au doi copii împreună, Lia și Vlad. De asemenea, regizorul mai are un fiu dintr-o relație anterioară, Barbu. Povestea lor de dragoste ar putea fi un scenariu de film cu un final fericit.

Au întâmpinat multe provocări, dar au reușit să le depășească împreună. Acum sunt inseparabili, în ciuda comentariilor privind diferența semnificativă de vârstă dintre ei.

Dana Rogoz, despre răutățile din mediul online

Actrița a discutat despre diferența de vârstă de aproape 20 de ani dintre ea și Radu. Ea este conștientă că au existat multe persoane care au judecat relația lor, dar afirmă că acei oameni nu i-au cunoscut cu adevărat. În plus, vedeta recunoaște că la începutul relației lor nu aveau șanse mari de reușită, dar au existat câteva aspecte care au avut o importanță mai mare decât cifrele.

„Au comentat cei care nu ne cunoșteau. Și era normal să o facă, pentru că e extrem de rară o relație precum a noastră. În teorie, avea foarte puține șanse de reușită pe termen lung. Eu aveam 18 ani jumate, el 37. Dar în realitate astea erau doar niște cifre pentru noi.

Ne cunoșteam de mai bine de 2 ani deja, lucrând împreună, ne admirăm și respectăm, din punct de vedere profesional, eu eram cu siguranță mult mai matură decât alte fete de vârsta mea, muncind de mică și crescând practic printre adulți… și multe alte amănunte extrem de particulare care au contat mai mult decât diferența de vârstă.”, a declarat Dana Rogoz pentru Viva.

În afară de familia frumoasă pe care o are, actrița a dezvăluită că ea și Radu se susțin reciproc și în plan profesional. Mai mult decât atât, ea este entuziasmată să colaboreze cu el, ceea ce indică faptul că formează o echipă excelentă în orice context.

Care este secretul mariajului vedetei

Cu toate că există o diferență de vârstă între ei, cei doi au reușit să creeze o familie frumoasă și trăiesc în continuare o poveste de dragoste pasională. Recent, au sărbătorit 19 ani de relație, iar Dana Rogoz a mărturisit că încă nu își poate închipui cât de mult timp a petrecut alături de soțul ei.

„S-au împlinit deja 19 ani de relație. Și nu, nu îmi vine să cred că, practic, mai mult de jumătate din viața mea am trăit-o alături de Radu. Anii trec și devine din ce în ce mai greu calculul lor, dar ce contează e că nu trec degeaba.

Că am construit o familie împreună, că am creat multe amintiri extraordinare și că noi continuăm să ne facem visuri doar împreună.”, a adăugat actrița.

Vedeta a spus că nu există un secret al relației, dar a dezvăluit „elementele” care sunt întotdeauna prezente în căsnicia sa de lungă durată.

„Nu există secrete, nu există rețete. Există doar iubire. Dacă e iubire, este și înțelegere, și încredere, și iertare, și ascultare, și tot. Iubire să fie.”, a spus Dana Rogoz.

Recent, Dana Rogoz a vorbit despre răutățile din mediul online cu care s-a confruntat ani de zile.

Comentarii
  • Sunt studenti care se "combina" cu batrâne din Iasi pentru a ramane cu o casa dupa ce ele "trece dincolo" ! Concluzie: dragostea NU are vârstă :)) spune:

    Astia care comenteaza pe marginea drumului sunt niste oameni de 2 lei. Varsta nu conteaza deloc cand e vorba de iubire!!!

    In articol e vb de Dana Rogoz care la o varsta frageda a jucat intr- un film regizat de barbatul ei actual. Deci? E clar ca a fost vorba de iubire, alfel alta fata/actrita primea acel rol de diva din film.

    In Iasi sunt multi studenti care se combina cu babe de 60/70+ ani doar pentru a avea apartament gratis dupa ce moare baba. Deci? Tot din dragoste se culca un student de 20 ani din Botosani sau Vaslui cu o femeie din Iasi in varsta de 60+ !!! 🙂
    Va rog sa nu mai radeti de acesti oameni, doar ganditi-va putin: platesti rate 35 ani la banca pentru un apartament in Iasi sau te combini cu o batrana senilă si ramai cu apartament fain in mijlocul Iasului ?!?

    Win – win ! 😛

Adauga un comentariu