Cancan ultimă oră

Dana Săvuică a dezvăluit ce bărbați celebri i-au făcut avansuri: „Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu”

Publicat: 05 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Dana Săvuică a dezvăluit ce bărbați i-au făcut avansuri în trecut, fără a specifica, însă, dacă s-a lăsat cucerită sau nu de respectivii domni. Printre cei care au fost vrăjiți de frumusețea Danei Săvuică s-au numărat Cătălin Botezatu și Giovanni Becali, însă probabil lista este mai lungă, având în vedere că Dana este prima femeie din România care a pozat în Playboy.

Dana Săvuică este prima celebritate din România care a pozat în Playboy, astfel că nu este de mirare faptul că vedete precum Cătălin Botezatu sau Giovanni Becali au fost atrase de ea. La 52 de ani, Dana Săvuică arată și acum excelent, iar dovadă sunt fotografiile îndrăznețe din vacanțele exotice, pe care le postează pe rețelele de socizalizare.

Ce bărbați celebri i-au făcut avansuri Danei Săvuică

Dana Săvuică a fost invitată la rubrica sosurilor picante din emisiunea lui Cătălin Măruță și a făcut câteva dezvăluiri neașteptate. Astfel, printre altele, vedeta a spus și cine sunt bărbații celebrii care i-au făcut avansuri.

„Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a dezvăluit Dana Săvuică.

Cum de arată Dana Săvuică atât de bine la 52 de ani

Cu toate că a trecut de 52 de ani, Dana Săvuică este în continuare atentă când vine vorba de silueta ei. Iar acest lucru se vede! Pozele postate din vacanțe stau mărturie că blonda arată perfect în costum de baie.

„Încerc să mănânc sănătos, adică să nu mănânc dulce, să nu mănânc paste. Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic, dar mă străduiesc. Încerc să mănânc puțin și des, să nu mănânc după ora 7 seara. Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria, 2-3 furculițe, 2-3 lingurițe. Un doctor mi-a spus că, de multe ori, ai senzația de foame, dar de fapt este senzația de sete. Și dacă bei apă, atunci nu mai ai senzația de foame. Nu am știut chestia asta, așa că trebuie să beau din ce în ce mai multă apă”, a dezvăluit Dana Săvuică pentru viva.ro.

Dana Săvuică: „Am avut o operație de hernie de disc, dar acum sunt ok”

Pe lângă disciplina alimentară, sportul este esențial pentru a fi în cea mai bună formă fizică.

„Am avut o operație de hernie de disc, dar acum sunt ok și am voie să fac sport. Fac fizioterapie, kinetoterapie, înot, merg pe bandă și fac plimbări foarte lungi în parc. Nu vreau să am o greutate mai mare decât cere corpul meu”, spune Dana.

Dana Săvuică nu este de acord cu regimurile drastice de slăbit și nu și-a privat organismul de hrană nici în perioada în care era manechin.

„Nu, absolut deloc, aveam arderile foarte bune, eram foarte slabă, aveam maximum 50 kg la 1,75 înălțime și nu am avut niciodată problema asta. Nu neapărat ca să slăbesc, dar trebuie să mă mențin. Înainte, când eram tânără, puteam să mănânc orice la orice oră, că nu se depunea, acum orice aș mânca se depune imediat, dacă nu sunt atentă. S-au inversat lucrurile”, a punctat ea.

Adauga un comentariu