Eveniment-Social

Dance House Galla, evenimentul anului, la Iași! Damiano Bisozzi, actor și dansator în filmul „The Tourist”, alături de Angelina Jolie şi Johnny Depp, invitat de onoare

Publicat: 26 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dance House Galla evenimentul anului la Iași Damiano Bisozzi actor și dansator în filmul The Tourist alături de Angelina Jolie şi Johnny Depp invitat de onoare
Damiano Bisozzi, actor și dansator în filmul "The Tourist"

Dance House Galla, evenimentul anului, la Iași! Damiano Bisozzi, actor și dansator în filmul „The Tourist”, alături de Angelina Jolie şi Johnny Depp, invitat de onoare.

Evenimentul va avea loc în data de 27-28.02.2021, la Providența și Palas Mall. Organizatorii sunt Anca Apetroaiei şi Marian Avadanei.
Juriul va fi unul internaţional, alcătuit din doctori şi profesori, actori şi dansatori precum Damiano Bisozzi, actor, dansator în filmul „The Tourist” alături de Angelina Jolie şi Johnny Depp.

Cu ajutorul lui Damiano şi a Ministerului de Artă şi Cultura italian, a companiei de cultură şi artă din Roma, în urma seminarului susţinut de el la Iaşi, şi în urma competiţiei ce o va juriza, acesta va acorda burse în valoare de zeci de mii de euro, burse de şcolarizare pe perioade de 1 an la compania din Roma sub intrumarea lui şi a directorului companiei.

Din Milano colaboratorul centrului de organizare şi planificare evenimente Adele di Giovan şi Martina – fosta balerină la opera din Anglia Royal Ballet Opera, vor trimite certificate pentru tabăra din vară – tabăra intensivă de balet.

Din Croaţia Sabrina Rinaldi şi Marcelo vor trimite certificate pentru tabăra proballet intensive program, tabăra ce va avea loc în Croaţia.

Dansatorii profesionişti din toată ţara au tot interesul să ajungă la această competiţie pentru a câştiga râvnitele burse şi trofeul competiției, iar spectatorii cu siguranţă se vor delecta cu un spectacol nemaipomenit pentru că ştim cu toţii acolo unde este concurenţa de valoare spectacolul este garantat.

Cine este Damiano Bisozzi

Dansator în „Il Casanova” film Walt Disney, director l. Halmstron
Dansator în “The Tourist” alături de actorii Johnny Depp şi Angelina Jolie, coregraf Luca Tommassini.
Dansator în filmul “Cindarella” – coregrafia Gianni Santucci.
Coregraful festivalului din Italia „Festival Nazionale del Rally 2005”.
Coregraful artistului muzical Lolă Ponce
Premiul pentru cel mai bun coregraf pentru creaţie din opera Jack Madness and Love

Adauga un comentariu