Cancan

Dani Mocanu, biografie incompletă pe Wikipedia. Cu ce maneliști a avut conflicte

Publicat: 08 dec. 2021
Dani Mocanu wikipedia
Dani Mocanu are o carieră impresionantă

Dani Mocanu are o biografie incompletă pe wikipedia. De pe acea pagină lipsește chiar și poza artistului. Sunt deja cunoscute problemele pe care Regele Vizualizărilor le are cu legea, încă de la o vârstă fragedă. De multe ori a fost aproape să intre în închisoare, dar Dumnezeu l-a scăpat întotdeauna.

Deși se declară un om religios, Dani Mocanu nu se dă în lături de la ceartă. Atunci când se simte atacat, are mereu o replică pregătită. Printre artiștii cu care a avut schimb de replici se numără Florin Salam și Jador. Din fericire, se înțelege bine cu vedetele de peste hotare. În vara acestui an, Dani Mocanu a petrecut cu Jean Claude Van Damme, care era încântat să se afle în compania manelistului.

Dani Mocanu, viață demnă de Wikipedia

Daniel Mocanu s-a născut pe 3 septembrie 1992, în județul Argeș, În prezent, el este una dintre cere mai controversate vedete din România. Înainte de cariera în muzică, manelistul a fost pasionat de fotbal. Despre studiile sale nu se cunosc prea multe detalii. Totuși, cu ceva timp în urmă, Dani Mocanu a dezvăluit câte clase are.

”Eu am 9 clase… Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!!! Deci nu te ajută cu nimic” a spus artistul

Deși nu este căsătorit, Dani Mocanu are mai mulți copii pe care îi iubește foarte mult. Din banii câștigați din muzică, artistul și-a construit o casă luxoasă, în garajul căreia sunt parcate mașini scumpe, marca Prosche și BMW. În repetate rânduri, interpretul a declarat că succesul lui i se datorează doar lui Dumnezeu.Pentru a-și arăta iubirea pentru divinitate, Dani Mocanu și-a făcut numeroase tatuaje.

Luna aceasta, Dani Mocanu a apărut într-o emisiune de pe Kanal D. În acest interviu, a vorbit în premieră despre viața sa și relația cu legea. Vedeta a comis prima infracțiune la vârsta de 14 ani. Încă de atunci, are o experiență vastă cu organele de ordine.

“Am fost prins furând de multe ori, dar m-a iubit Dumnezeu. Nu e un capăt de lume dacă te duci la pușcărie, dar m-a iubit Dumnezeu și m-a scăpat. De fiecare dată a făcut în așa fel încât să exsite o portiță undeva, să pot să fiu liber” își amintește Dani Mocanu

Dani Mocanu a petrecut cu Van Damme

În vara acestui an, Van Damme a vizitat România. Atunci, actorul s-a întâlnit cu nimeni altul decât Dani Mocanu. În holul unui hotel din București, manelistui i-a făcut dedicații muzicale. Momentul a fost filmat și postat pe internet. Jean Claude Van Damme s-a simțit foarte bine în compania artistului. Acesta zâmbea, aplauda, dansa și chiar se îmbrățișa cu artistul român. La rândul lui, Dani Mocanu îl pupa părintește pe tovarășul său. Imaginile au făcut furori pe internet.

Cu ce maneliști a avut conflicte

Recent, Dani Mocanu a avut un conflict cu Florin Salam. Schimbul de replici a pornit după ce Florin Salam și-a exprimat opinia despre lăutarii care se pozează cu bani. După părerea lui, artiștii care fac asta nu au nici bun simț, nici talent. Imediat, Dani Mocanu a reacționat.

“ Bă, dacă vă referiți la mine, vă prind la evenimente, indiferent cu cine o să fiți voi și indiferent cu cine mergeți pe drum și vă dau rușine și înjoseală de față cu toată lumea: cu mireasă, cu nași, cu ginerică, cu cine vreți voi” a fost mesajul dedicat tuturor criticilor

Însă nu este prima dată când Dani Mocanu îl atacă pe Florin Salam. Cu o altă ocazie, de data aceasta pe față, Regele Vizualizărilor a spus că nu poate fi comparat cu “un lăutar ca Salam, care-și ia bătaie” Cu toate acestea, conflictul nu a fost niciodată confirmat. Pe rețelele se socializare, Dani Mocanu a declarat că nu are nimic cu colegul său de breaslă, pe care îl consideră un lăutar complet.

Dani Mocanu l-a atacat și pe Jador, când a fost în Dubai alături de Bogdan Mocanu. Regele Vizualizărilor a râs de ei, transmițându-le că îi așteaptă la el acasă să le dea bani.

“Nu vă e rușine, mă? Pozați pe acolo în vedete și pe voi nu vă știe nimeni pe aici. Sunteți nebuni, nu mai zic nimic!” a scris Dani Mocanu pe internet

Așadar, Dani Mocanu are o biografie incompletă pe Wikipedia, nedemnă de Regele Vizualizărilor din România.

Adauga un comentariu