Ce vârstă are Dani Mocanu. De ce a fost condamnat cântărețul la șase luni de închisoare

dani-mocanu
Hovawart
Hovawart
Hovawart
Hovawart
Hovawart

Ajuns la vârsta de 29 de ani, Dani Mocanu se consideră o persoană matură, iar de curând și-a anunțat retragerea din activitate dorind să se pocăiască.

În vârstă de 29 de ani, Dani Mocanu a trecut în ultimul timp printr-o perioadă extrem de grea. La începutul lunii mai, manelistul a fost acuzat că incită la ură împotriva femeilor, după lansarea videoclipului „Curwa”. Pedeapsa acestuia a fost extrem de controversată.

Judecătoria Pitești l-a condamnat la 6 luni de închisoare cu executare și va fi nevoit să plătească și o amendă penală de 15.000 lei.

În vârstă de 29 de ani, Dani Mocanu a fost condamnat la închisoare

Un fost membru CSM, avocatul Toni Neacșu, a explicat care este situația în realitate.

„Pentru versurile acestei piese (care din punct de vedere juridic constituie infracțiunea de incitare la ură și discriminare – art. 369 cod penal iar din punct de vedere artistic o mizerie, dar desigur în aprecierea mea personală) artistul a fost condamnat „doar” la o amendă penală de 15.000 lei”, a explicat avocatul.

Toni Neacșu a mai adăugat și faptul că „Judecătoria Pitești i-a dat spre executare efectivă în penitenciar pedeapsa de 6 luni închisoare pentru că nu putea să facă altfel. Cântărețul a săvârșit o nouă infracțiune iar judecătorul, indiferent cât de blând dorea să fie pentru noua faptă, era obligat de legea penală să dispună executarea efectivă în penitenciar a celor 6 luni de închisoare anterioare”.

Câți ani are Dani Mocanu și cine este acesta

Daniel Marian Mocanu s-a născut pe 3 septembrie 1992 la Bradu, în județul Argeș. A urmat cursurile Colegiului Național „Ion C. Brătianu” din Pitești și a jucat la echipa de juniori a clubului FC Argeș Pitești și la echipa de juniori a FCSB.

Cântărețul interpretează un stil pe care acesta spune că l-a inventat și anume o combinație de manele cu trap și rap. Din cauza asocierii sale cu lumea interlopă din România, artistul a fost implicat într-un lung șir de controverse. A fost arestat și pus sub acuzație, în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița, pentru proxenetism în anul 2017.

Pe 22 noiembrie 2020, manelistul a fost acuzat de cruzime față de animale după ce acesta a publicat un videoclip în care apărea alături de un leu vizibil rănit și subnutrit.

În prezent, Mocanu este implicat din nou într-un nou scandal în urma căruia a fost amendat cu 15.000 lei și condamnat la șase luni de închisoare cu executate.

Sora lui Dani Mocanu cântă și ea

Sora lui Dani Mocanu s-a apuct recent de muzică, însă susține că nu vrea să cânte manele. Diana Mocanu are 14 ani și melodia pe care a lansat-o a dus-o pe primul loc în trending la vremea respectivă.

„Vreau să cânt muzică ușoară”, a spus Diana Mocanu în cadrul unei emisiuni tv.

Melodia lansată de aceasta se numește „Nu mă duc la școală” și are o serie de versuri cel puțin controversate.

„Nu mă duc la școală, că mă enervează/ Vin profesorii la mine și mă meditează/ Și orice profesor cu șpagă mă trece/ Și o să termin anul cu media 10”.

Ajuns la vârsta de 29 de ani, Dani Mocanu se consideră o persoană matură, iar de curând și-a anunțat retragerea din activitate dorind să se pocăiască.

Citește și:
De două săptămâni nu au apă deși au plătit întreținerea! Scandalul dintre două asociații de locatari ține câțiva ani! – GALERIE FOTO
Trei construcții vor fi demolate pentru a face loc Centrului Naţional de Terapie cu Protoni
Se redeschide Ștrandul Municipal Iași! Ce tarife și opțiuni noi sunt în acest an
„Lumea auzită și simțită a copilăriei”, un proiect care îi vizează pe elevii și profesorii Liceului Special „Moldova” din Târgu Frumos
Evaluare Națională 2022 pentru elevii ieșeni de clasa a VI-a. Cum au arătat subiectele la limba română și comunicare
Medicii și asistentele au respirat ușurați, crezând că au scăpat de el, dar…
Universitatea Tehnică din Iași, implicată în eliminarea deșeurilor din mediul rural al județului
Studenții de la Universitatea Tehnică din Iași, într-un program de orientare în carieră cu susținere din Franța
Absolventele de clasa a Xll-a de la liceele din Iași nu se uită la bani când aleg ținuta pentru banchet! „O colegă a dat 2.200 de lei doar pe rochiță!” – GALERIE FOTO
Condiții mizere la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași. Pacienții sunt nevoiți să-și împartă patul cu ploșnițele de așternut!