Cancan ultimă oră

Dani Oțil a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a lipsit din emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion

Publicat: 26 ian. 2022
Dani Oțil, cu un sacou negru și cu un microfon la gură
Dani Oțil a recunoscut public că are datorii la bancă de la 18 ani, atunci când și-a făcut primul credit

Dani Oțil a fost absent două zile la rând din emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion. Soția prezentatorului TV a făcut lumină în acest caz. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil a spus adevărul despre absența realizatorului TV, din cadrul emisiunii de la Antena 1. Asta pentru că în cele două zile în care el a fost absent din platoul emisiunii, colegii lui Dani nu au făcut precizări în legătura cu lipsa vedetei.

Gabriela Prisăcariu: ”Tati stă acasă cu bebe”

Astfel, pe pagina sa de Instagram, soția lui Dani Oțil a postat un Instastory pentru a putea lămuri pe toată lumea. În videoclip, aceasta purta o discuție cu bebelușul ei și a precizat că soțul ei lipsește de pe micile ecrane pentru că Luca Tiago este răcit.

„Mama, ne întreabă oamenii de ce nu merge tati la muncă. Poți să le explici că te-ai îmbolnăvit și tati stă acasă cu bebe?”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Starea de sănătate a copilului său l-a făcut pe moderatorul de la Antena 1 să rămână acasă pentru a petrece mai mult timp cu el, dar și pentru a nu da gripa mai departe și colegilor săi de emisiune.

Ce a declarat Dani Oțil în legătură cu alegerea sa de a rămâne acasă

Dani Oțil a declarat că totul este în regulă momentan și nu există nicio suspiciune de COVID-19 la familia sa în casă. De asemenea, omul de televiziune a motivat alegerea pe care a făcut-o, de a sta acasă, alături de cel mic și soția sa.

”Din fericire, e totul bine, dar nu puteam să o las singură pe Gabriela, pe soția mea, în această situație, mai ales că la noi nu se prea doarme acum. Nu avem bonă, dar acum e totul bine, suntem cu doctorii pe telefoane. Avem nevoie de timp și somn”, a spus Dani Oțil pentru Fanatik.

Cât timp va sta acasă, Cuza este cel care îl înlocuiește pe Dani Oțil, la Neazta cu Răzvan și Dani. Răzvan Simion se ocupă acum de rubricile ce erau prezentate de către partenerul său, cum ar fi cea de jocuri, în care invitații iau parte la diverse activități.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu