Actualitate

Dani Oțil, despre decolteul purtat de Loredana Groza în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. „Vai de capul meu” – VIDEO

Publicat: 27 dec. 2021
Dani Otil si Loredana Groza pe canapea
Dani Otil a facut o remarca in stilul caracteristic despre decolteul purtat de Loredana Groza in emisiunea moderata de acesta

Dani Oțil a avut o reacție neașteptată când a văzut decolteoul purtat de Loredana Groza în cadrul emisiuniii ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Cunoscută pentru stilul extravagant pe care îl abordează, cântăreața reușește să își pună fanii pe jar cu fiecare apariție.

Transformările prin care a trecut în ultima perioadă, atât din punct de vedere estetic cât și muzical, au propulsat-o din nou pe primele pagini ale ziarelor.

Dani Oțil, despre decolteul purtat de Loredana Groza

Artista trage din greu la sală pentru a avea un trup fără cusur. În cadrul matinalului de la Antena 1, Dani Oțil a avut-o invitată și pe Loredana Groza. Moderatorul TV și-a adus aminte de momentul în care artista a pășit în platoul lor cu un decolteu amețitor, care le-a adus mai multe reclamații la Consiliul Național al Audiovizualului.

”Loredana într-o formă de vai de capul meu, o ținută…Nu mai scrieți la CNA că nu e chiar cum ar trebui. Cele mai multe hârtii la CNA le avem pentru decolteul tău dintr-o emisiune. S-au strâns petiții. Țara nu putea să meargă înainte fără să scrie cineva de sânii tăi la CNA’‘, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Acum, Loredana Groza a optat pentru o ținută all-black și nu și-a mai afișat bustul generos în direct.

Loredana Groza susține că a apelat la medicul estetician

Mai multă lume susține care îndrăgita cântăreață a apelat la medicul estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Loredana Groza neaga însă cu vehemență aceste zvonuri și susține că are alte metode prin care se menține în formă. De exemplu, faptul că merge periodic la sală și adoptă un stil de viață sănătos.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza la Antena Stars.

Loredana Groza are un soț faimos în showbiz-ul autohton

La vârsta de 51 de ani, Loredana Groza se bucură de celebritate și de aprecierea publicului. Frumoasa cântăreață continuă să facă furori în lumea mondenă, dar și pe rețelele de socializare. Aceasta postează fotografii în ipostaze provocatoare, spre încântarea admiratorilor.

Loredana Groza are o carieră de succes pe scena muzicală românească, artista reușind să se reinventeze ori de câte ori a simțit nevoia. Dincolo de faima pe plan artistic, vedeta are un soț devotat și o fiică de care este tare mândră.

Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza, este producător de filme și nu îi este străină lumea showbiz-ului. Acesta are în palmares mai multe producții de succes precum „Supraviețuitorul”, „Furia”, „California Dreaming”, dar și seriale pentru Pro Tv sau Acasă Tv.

Loredana Groza s-a căsătorit cu Andrei Boncea în anul 1998, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cu toate acestea, scandalurile nu au lipsit din viața celor doi. Puțini sunt cei care știu că soțul celebrei cântărețe a colaborat cu case de producții de la Hollywood. La scurt timp a obținut funcția de Director General al MediaPro Pictures.
Comentarii
  • Este incredibil, ce frustrări au fatucile astea după ce întra într-o perioada mai puțin fasta.
    Se injectează, se botoxeaza, doar, doar, mai atrag atenția.
    Jalnic și penibil în același timp..

  • Mai taci naiba…ești că vulpea care nu ajunge la struguri,zice că sunt acri….mă jur eu că dacă ai fi in preajma ei ,ai face că curcanul….!!!

  • Din păcate ai început sa semeni cu clejanca, și mai spui și ca nu ai operații ai făcut buzele cât ventuzele și ai fata umflata…nu am nimic cu cele care se botoxeaza dar nici măcar nu recunoști asta e problema ….

Adauga un comentariu