Cancan

Loredana Groza, adevărul despre operații. Ce spune despre felul în care arată

Publicat: 15 sept. 2021
Loredana Groza
Sunt multe voci avizate care susțin că Loredana Groza arată acum mult mai bine ca în tinerețe

Despre Loredana Groza s-a tot spus de-a lungul timpului că ar fi apelat la anumite operații pentru a-și menține chipul și trupul perfecte. Și totuși, artista a negat acest lucru de fiecare dată, susținând că felul în care arată este rezultatul sportului și al alimentației. Cu toate acestea, se poate lesne observa că Loredana arată mai bine acum decât în tinerețe.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România, faima ei depășind chiar granițele țării. Cântăreață de muzică ușoară, actriță, compozitoare și vedetă TV, aceasta este și imaginea unor produse cosmetice. Loredana și-a început cariera în orașul natal, Onești, iar albumul ei de debut a fost „Bună seara, iubito” (1988). Ascensiunea ei a fost fulminantă, astfel că astăzi ea este un nume cu greutate în showbiz-ul autohton. Și dacă în plan profesional totul este perfect, Loredanei Groza îi merge bine și în plan personal. Aceasta este căsătorită cu producătorul de film și televiziune Andrei Boncea, cu care are o fiică.

Dincolo de toate acestea, Loredana este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz, iar prin firea ei rebelă a stârnit multe controverse. Însă, cu toate că talentul ei nu a fost deloc contestat, nu același lucru se poate spune despre aspectul ei. De-a lungul timpului au fost destui fani care au acuzat-o că a devenit prea „artificială”, ceea ce se poate vedea și din pozele de pe contul de Instagram.

Loredana Groza, adevărul despre operații

Foarte multă lume a sesizat de-a lungul timpului că înfățișarea dar și formele Loredanei Groza au cunoscut o schimbare în sens pozitiv. Astfel, au existat destule voci avizate care au susținut că artista ar fi apelat la anumite intervenții estetice. Iar acest lucru a avut drept scop ștergerea urmelor anilor care au trecut. Mai mult, se spune că toate aceste schimbări ale imaginii artistei ar fi început în urmă cu 15 ani.

Totodată, sunt și medici esteticieni care susțin că Loredana Groza a apelat cu siguranță la anumite operații. Astfel, aceștia au speculat că vedeta ar fi trecut printr-o operație de rinoplastie, că și-ar fi mărit buzele, dar și-a șters și ridurile. Nu în ultimul rând, se mai spune că Loredana și-a micșorat sânii și i-ar fi ridicat. Iar pentru zâmbetul cuceritor, artista a apelat la fațete de porțelan. Oricum, este cert că Loredana Groza, la vârsta de 51 de ani, arată mai bine decât în tinerețe.

„Loredana are rinoplastie, lifting mamar, acid hialuronic pentru buze și botox pentru riduri”, a sesizat medicul Chawi Youssef, specialist în chirurgie plastică.

Loredana susține că nu și-a făcut nicio intervenție

În replică, Loredana Groza respinge tot ce se vehiculează cu privire la persoana ei despre respectivele intervenții. Mai mult, chiar dacă nu are nimic împotriva operațiilor estetice, ea spune că nu a apelat la nicio procedură de înfrumusețare, fiind cât se poate de naturală. Iar în privința faptului că arată foarte bine pentru vârsta ei, Loredana susține că acest lucru se datorează faptului că are grijă de ea. Iar acest lucru îl face cu ajutorul alimentației sănătoase, practicării sportului, dar și prin meditație.

„Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație… Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine”, susține Loredana.

Loredana Groza are o familie frumoasă

Dacă în plan profesional este o fire extrem de dezinhibată, în privința vieții de familie, Loredana Groza nu este la fel de deschisă. Astfel, sunt destul de rare ocaziile în care ea își expune soțul sau fiica, Elena Boncea, pe rețelele de socializare. De obicei, aceasta se întâmplă cu ocazia aniversărilor ori la Sărbătorile de iarnă. Cât despre soțul ei, acesta este un cunoscut producător de film și televiziune cu doar un an mai mic decât ea. Andrei Boncea și Loredana Groza s-au căsătorit în 1998, în același an născându-se și fiica lor, Elena.

Comentarii
Adauga un comentariu