Cancan ultimă oră

Dani Oțil explică, în manieră umoristică, de ce nu poate să moară Vladimir Putin

Publicat: 07 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dani Oțil explică în manieră umoristică de ce nu poate să moară Vladimir Putin
Dani Oțil a ajuns la o concluzie cu privire la motivul pentru care nu poate să moară Vladimir Putin

În cea de-a 12-a zi de război în Ucraina, Dani Oțil a ajuns la o concluzie cu privire la motivul pentru care nu poate să moară Vladimir Putin. Prezentatorul TV a oferit propria explicație, cu umorul care l-a caracterizat, în cadrul matinalului de la Antena 1.

Atât Dani Oțil, cât și Răzvan Simion au urmărit cu atenție evoluția războiului din Ucraina în ultimele zile. Astfel, în timp ce Răzvan a anunțat că a fost la curent cu tot ce a apărut pe TikTok, Dani a dezvăluit de ce nu poate să moară Vladimir Putin, din punctul său de vedere.

Dani Oțil explică, în manieră umoristică, de ce nu poate să moară Vladimir Putin

Explicația umoristică a prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani vine după știrea publicată de cotidianul Daily Star, potrivit căreia, liderul Rusiei ar suferi de o boală gravă. Pubicația citează surse din Pentagon.
Astfel, în ediția de azi a matinalului de la Antena 1, Dani Oțil a dezvăluit concluzia la care a ajuns el cu privire la motivul pentru care Vladimir Putin „nu o să moară”.

„Nu o sa moară Putin și vă explic de ce. Am citit în acest weekend ca la viloiul în care locuiește, întreținerea costă 2 milioane pe an. Am înțeles că ar avea și datorii. Si nu poți să mori atunci când ai datorii”, a spus Dani Oțil, provocând râsul colegilor săi.

Vladimir Putin, personajul momentului

Odată cu atacurile armatei ruse în Ucraina, au început să apară numeroase teorii despre liderul de la Kremlin. Unii conspiraționiști spun chiar că Putin ar fi deja mort.

Vladimir Putin ocupă pentru a patra oară funcția de președinte al Federației Ruse. Activitatea lui în fruntea statului a început ca președinte interimar al Rusiei la data de 31 decembrie 1999, după ce președintele Boris Elțîn și-a dat demisia. În 2000, a câștigat alegerile prezidențiale, iar în 2004, el a fost reales pentru un al doilea mandat, care a durat până în 7 mai 2008. În 2021, a promulgat o lege care îi permite să fie președinte până în 2036.

Adauga un comentariu