Cancan ultimă oră

Dani Oțil și-a văzut soția îmbrăcată sumar. Reacția prezentatorului a fost total neașteptată

Publicat: 28 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dani Oțil și-a văzut soția îmbrăcată sumar. Reacția prezentatorului a fost total neașteptată
Gabriela Prisăcariu a apărut purtând o fustă mini, care i-a pus perfect în evidență picioarele lungi și tonifiate, dar și talia de viespe

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai active cupluri din lumea mondenă. Ei nu doar că sunt prezenți non-stop pe rețelele de socializare, dar au și o viață destul de agitată. Chiar și așa, cei doi își găsesc mereu timp pentru a face glume unul pe seama celuilalt, spre deliciul publicului lor.
Deși au acasă un copil, focul pasiunii dintre prezentator și model a rămas același, ba chiar, acum, de când Luca a venit pe lume, cei doi sunt și mai legați, petrecând și mai mult timp în familie.

Dani Oțil a reacționat când și-a văzut soția îmbrăcată sumar

Asta până când Gabriela Prisăcariu pleacă de acasă pentru diferitele proiecte pe care le are în lumea modei. Model de profesie, soția matinalul și-a revenit rapid după sarcină, ceea ce o face acum să etaleze, din nou, un corp de invidiat.

Și pentru că meseria o face să îmbrace numai ținute sexy și sumare, dar și să pozeze pe măsură, recent, pe Instagram, Gabriela Prisăcariu a apărut purtând o fustă mini, care i-a pus perfect în evidență picioarele lungi și tonifiate, dar și talia de viespe.

Dani Oțil a intervenit și el printre cei care s-au făcut remarcați la secțiunea de comentarii

Pentru că imaginea este una de zile mari, la care fanii au înroșit butonul de like și au complimentat-o în fel și chip pe divă, Dani Oțil a intervenit și el printre cei care s-au făcut remarcați la secțiunea de comentarii.

Prezentatorul, cu simțul umorului la purtător, dar și uluit de frumusețea soției sale, recunoscând că imaginea partenerei sale de viață este una de zile mari, a comentat în dreptul imaginii cu pricina, întrebând-se unde este mama copilului său.

”Mișto tipa. Ce ai făcut cu mama lu’ Luca?”, a întrebat-o Dani Oțil pe Gabriela Prisăcariu.

În replică, fără să stea prea mult pe gânduri, modelul a venit și ea cu un răspuns pentru soțul ei. Gabriela Prisăcariu, în mod public, i-a promis matinalului că ,imediat ce va ajunge acasă, îi va arăta cum stă, de fapt, treaba. Ea putând fiind și mama unui bebeluș abia venit pe lume, căruia îi dedică tot timpul, dar și un model de succes, având în spate o carieră strălucită în domeniu.

”Îți arăt acasă”, a fost replica venită din partea Gabrielei Prisăcariu.

Adauga un comentariu