Local

Daniel Horodniceanu este cercetat disciplinar după circul pe care l-a făcut în fața poliţiştilor. Este o premieră

Publicat: 14 iun. 2023
_____ Vizualizări 25 Comentarii
Daniel Horodniceanu este cercetat disciplinar după circul pe care l-a făcut în fața poliţiştilor. Este o premieră
Procurorul Daniel Horodniceanu este cercetat disciplinar de către colegii de la Inspecţia Judiciară

Procurorul Daniel Horodniceanu este cercetat disciplinar de către colegii de la Inspecţia Judiciară după circul pe care l-a făcut în fața poliţiştilor din Iaşi.

Este pentru prima dată când un vicepreşedinte al CSM este anchetat pentru astfel de fapte. Rămâne de văzut ce decizie va fi luată în cazul său.

Daniel Horodniceanu, scandal în fața polițiștilor din Iași pentru că a fost oprit în trafic

Vă aducem aminte faptul că la începutul lunii mai, Daniel Horodniceanu, fostul șef al DIICOT Iași, a fost implicat într-un incident care nu-i face cinste, mai ales că acum ocupă o funcție importantă la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), cea de vicepreședinte. Procurorul circula în cursul nopții pe un drum sătesc din comuna Schitu Duca, moment în care a întâlnit un echipaj de poliție, format din doi agenți.

Fără să semnalizeze, s-a angajat în depășirea autoturismului. Oamenii legii l-au oprit și i-au cerut să se legitimeze. Vizibil enervat, Daniel Horodniceanu i-a întrebat pe agenți dacă știu cine este? Cei doi au ridicat din umeri și au spus că putea să fie și președintele țării. Mai mult, procurorul a apelat la amenințări și intimidări, făcând abuz de putere. Le-a promis că va discuta personal cu șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, Costel Gâtlan.

În momentul în care polițiștii i-au cerut cartea de identitate și documentele mașinii, Daniel Horodniceanu a scos la legitimația de procuror. Oamenii legii nu s-au lăsat intimidați și au solicitat asigurarea obligatorie. Enervat și mai tare, procurorul le-a transmis că poate fi verificată pe internet. Agenții nu s-au lăsat și i-au explicat că nu este atribuția lor, ci că este obligația conducătorului auto să prezinte documentele.

Incidentul a escaladat în momentul în care Daniel Horodniceanu le-a spus că ar trebui să-i mulțumească pentru că a contribuit la mărirea salarială a polițiștilor. Acest eveniment a fost filmat, iar imaginile au ajuns în mediul online. De precizat că șeful IPJ Iași, Costel Gâtlan, nu a răspuns apelurilor telefonice pentru a oferi un punct de vedere.

În ciuda încălcării regulilor de circulație, procurorul Daniel Horodniceanu a scăpat doar cu un avertisment.

Detalii despre incidentul în care a fost implicat Daniel Horodniceanu pot fi consultate AICI!

Reamintim, de asemenea, ca Daniel Horodniceanu a fost implicat într-o schemă imobiliară netransparentă. Fostul procuror șef al DIICOT a dat acordul pentru un nou sediu al Direcției, la un preț halucinant. Totul poate fi citit AICI!

Comentarii
  • parca sunt pe functiile alea pe viata frate! nu-i mai da nimeni jos, precum faraonii! pai noi la privat daca facem circul asta la SRL-urile unde lucram zburam in secunda doi pe poarta si fara plata pe ultima luna.

  • Inspecția Judiciară îi va da porcului un avertisment, așa de ochii lumii și drum întins mai departe spre pensia specială.

  • Pentru (gogu din Ciurea), cu un comportament de golan care scrie exact cât îl duce puținătatea minții: există un cod deontologic pentru anumite profesii, iar individul l-a încălcat, cu bună știință!
    Sancțiunea disciplinară și cercetarea actuală este normală, iar excluderea din profesie ar fi tot atât de normală.

  • Gunoiul ăsta trebuia cercetata de mult timp, de pe vremea când facea trucuri cu infractorul Eva Emilian, cu dosare și denunțuri ale unor infractori precum Cristodorescu Tiberiu.

  • Satisfacție mare pentru cei la care le-a făcut dosare penale pentru fapte grave din sfera ,,Tunuri date Statului Român!” Iar dacă nu cumva, problema vine foarte bine ,,cusută cu ață albă” și a fost atent pregătită chiar din această zonă. Ne spune și nouă cineva care sunt sumele aduse ca prejudicii aduse statului român în aceste dosare?! Bă băieți, bătălia e prea mare, iar reglările de conturi și intimidarea justiției e atent pregătită !

  • Numai asa ziși dezvoltatori comentează hoți frustrați și imbecili idioți și poponari cu femeii date la produs .Bai drogatilor ce a făcut ?? a spus pe nume la niște ciumei care se cred polițiști, niște neica nimeni ca eii sunt încă vreo 80 de mii idioți, te opresc asa ca vor mușchii lor. Pai tata primar PSD care au interese imobiliare aud …..la munca kktilor

  • FĂCĂTURĂ ! Aveau mârlanii scenariu pentru provocare ! Mârlanii din sat, mari polițiști căutau infractorii, hoți de animale în centrul satului !

  • FĂCĂTURĂ ! Aveau mârlanii scenariu pentru provocare ! Mârlanii din sat, mari polițiști căutau infractorii, hoți de animale în centrul satului !

  • Cam târziu. Pe Danilet l-au exclus pentru niste filmulețe comice … nedemne de sistemul judiciar.

    Să vedem acum daca in viziunea celor de la CSM … amenințarea unor polițiști, amenințarea cu intervenția pe lângă IPJ pentru rezolvarea situației … vor fi considerate la fel de grave decât cei de la CSM.

    Ar trebui exclus omul asta din sistemul judiciar ținând cont de comportamentul abuziv, șmecheresc, de cartier … arătat atât când a fost oprit.

  • Hordnicene ,sa te speli pe cap bai ordinarule, jeg de om ce ești,ai băgat oameni nevinovați în pușcării mai animalule și acum Dumnezeu te pedepsește mai criminaluleeee!!!!
    Cum poți dormi noaptea mai porcule când știi câte măgării ai făcut ca procuror???? Ai sa ajungi sa vorbești singur pe străzi dacă încă nu ai început sa o faci!!!
    Te pupa Calcan de la Giurgiu

Adauga un comentariu