Actualitate

Daniel Iordăchioaie desființează Festivalul de la Mamaia 2023. Solistul a atacat-o dur și pe prezentatoarea Liana Stanciu

Publicat: 31 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniel Iordăchioaie desființează Festivalul de la Mamaia 2023. Solistul a atacat-o dur și pe prezentatoarea Liana Stanciu
Daniel Iordăchioaie a avut un mesaj foarte dur la adresa organizatorilor Festivalului de la Mamaia 2023

Solistul Daniel Iordăchioaie a criticat în termeni duri și desființează Festivalul de la Mamaia 2023, resuscitat după 11 ani de pauză. Acesta, fost concurent în urmă cu 36 de ani, a precizat că respectivul eveniment nu a fost altceva decât „bișniță”, „încropeală” și „afacere dubioasă”. Totodată, Daniel Iordăchioaie a lansat câteva săgeți și în direcția prezentatoarei Liana Stanciu.

După 11 ani de absență, Festivalul de la Mamaia a revenit în atenția publicului cu cea de-a 60-a ediție. Iubitorii muzicii ușoare românești au putut retrăi momente pline de nostalgie în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, în perioada 25-27 august. Pe scenă s-au perindat artiști ai generației de aur, dar și tineri soliști la început de carieră. Și totuși, un artist din garda veche a explodat după acest festivalul, pe care îl numește „o afacere dubioasă”.

Daniel Iordăchioaie desființează Festivalul de la Mamaia 2023

Daniel Iordăchioaie, solist din garda veche a muzicii românești și fost concurent în anul 1987 la Festivalul de la Mamaia, critică în termeni duri organizarea de anul acesta. Reamintim că Festivalul de la Mamaia a fost „resuscitat” după 11 ani de absență și s-a desfășurat în perioada 25-27 august.

„Mă încearcă multe feluri de emoții și sentimente când văd, dar mai ales știu cum se va face ediția aniversară de anul acesta a festivalului Mamaia. Vom vorbi, însă, pe larg despre asta la televizoare, după… Succes tuturor”, anunța Daniel Iordăchioaie, pe Facebook, pe 25 august, în prima zi a Festivalului de la Mamaia.

Iată că, după încheierea evenimentului, artistul a revenit cu un mesaj dur.

„Într-adevăr, Mamaia este Mamaia, însă afacerea de weekend-ul trecut NU este Mamaia! Le-am transmis personal multor colegi că sunt niște eroi, reușind să facă lumea să îi aplaude în condițiile unei grotești organizări pe genunchi și a prezenței unei prezentatoare (Temișan noroc că era înalt, că altfel nu s-ar fi știut că e acolo) căreia, cel mai mult în viață îi place să se asculte vorbind… mult și gol.

Bișnița al cărei rezultat au fost cele trei seri de «festival», a pornit de sus și s-a prăvălit pe scenă. Nu a fost NIMIC național în încropeala de anul acesta, ci doar o afacere dubioasă care, deși putea să dea și roade artistice, a dat doar remușcări și regrete.

Trustul media care a «pregătit» acest an de Mamaia n-a binevoit să difuzeze în câteva decenii de existență NICIODATĂ acest gen de muzică. Nimic, nada, ioc! Păi dacă nu vă place muzica asta, de ce va năpustiți pe leșul ei ca vulturii? Ați vrut doar să vă umpleți buzunarele și de aici, chiar dacă n-aveți nicio treabă cu acest fenomen și acest gen de artă.

O rușine și transmisia TVR2 care nu mai este nici pe departe ceea ce era TVR acum câteva zeci de ani. În concluzie, mă încearcă un regret că, fiind contemporan cu această sărbătorire, a 60-a, n-am fost lângă ea, însă și o bucurie că, din păcate, «lângă ea» ar fi însemnat pe acea scenă și nu mi-aș fi dorit”, a scris Daniel Iordăchioaie pe contul personal de Facebook.

De cine a fost prezentat Festivalul de la Mamaia

După 11 ani de absență, Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia” a revenit în atenția publicului cu o ediție aniversară, care a marcat împlinirea a 60 de ani de la lansare. Evenimentul s-a desfășurat în zilele de 25, 26 și 27 august, în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia.

Prezentatorii festivalului au fost Liana Stanciu, Aurelian Temișan și Corina Chiriac. Artiștii prezenți pe scenă, mulți cu trofee cucerite în trecut, la acest festival, au cântat șlagăre consacrate, alături de Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară „Mamaia”, dirijată de Daniel Jinga.

În cele trei zile, pe scenă s-au perindat câțiva dintre cei mai iubiți și cunoscuți soliști autohtoni: Marina Voica, Corina Chiriac, Carmen Trandafir, Narcisa Suciu, Silvia Dumitrescu, trupele Voltaj, Cargo, Direcția 5, Proconsul și Holograf, Gabriel Cotabiță, Loredana Groza, Anca Țurcașiu etc. De asemenea, au participat și compozitorii Marius Țeicu și Horia Moculescu.

Adauga un comentariu