Local

Daniel Șandru, candidatul PLUS la șefia CJ Iași, vine cu un proiect nou pentru zona metropolitană

Publicat: 22 feb. 2020

Daniel Șandru, candidatul propus de PLUS pentru președinția Consiliului Județean Iași, a prezentat viziunea formațiunii pe care o reprezintă asupra Zonei Metropolitane a Iașului. Acesta a arătat că, în momentul de față, zona metropolitană reprezintă o formă fără fond, în sensul în care nu există o abordare integrată care să meargă spre dezvoltarea acesteia și asta reprezintă un obstacol imens.

„Provocările pe care le vedem din această perspectivă sunt următoarele: Iașul se află pe locul al doilea în România, reprezentând județul cu cele mai multe plecări ale tinerilor în occident. În zona metropolitană există foarte multe familii tinere care își doresc ca această zonă să fie dezvoltată în sensul urbanizării sale, și nu în sensul unei ruralizării. A doua provocare, conform unui studiu al Comisiei Europene, este ca până în 2025 intenția locuitorilor țărilor care fac parte din UE este să locuiască în mediul urban. În mod evident, știm că există un decalaj foarte mare, iar tendința noastră de sincronizare ca stat al UE este întârziată”, a spus Daniel Șandru, candidatul PLUS la șefia CJ Iași.loading...

Comentarii
  • Asta mai lipsea la CJ! Poate vine cu frății infractori Bocancea consilieri și bineînțeles cu capo del tuti capi nea Doru mintea cenușie a fabricării de diplome!

Adauga un comentariu