Cancan

Daniela Crudu, în lacrimi din cauza lui Nea Marin. Coregraful a criticat-o pentru operațiile estetice

Publicat: 20 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniela Crudu în lacrimi din cauza lui Nea Marin. Coregraful a criticat-o pentru operațiile estetice
Daniela Crudu a început să plângă după ce Ne Marin i-a spus că arăta mai bine înainte de operațiile estetice

Invitată într-o emisiune TV, Daniela Crudu a ajuns să verse lacrimi din cauza lui Nea Marin, care i-a pus anumite întrebări incomode. Astfel, focoasa brunetă și-a pierdut cumpătul la un moment dat după ce coregraful a jignit-o. Se pare că Daniela Crudu s-a simțit ofensată după ce Nea Marin a spus că ar fi fost mai frumoasă înainte de operațiile estetice.

În cadrul emisiunii lui Nea Marin, Daniela Crudu muncește cot la cot cu alte vedete din showbiz-ul românesc. Cunoscută și apreciată pentru firea ei pozitivă, fosta asistentă TV le-a arătat telespectatorilor o altă față a ei în ultima ediție a show-ului de la Antena 1. Cruduța a făcut o criză de nervi, după ce Nea Mărin a jignit-o în direct, astfel că fosta asistentă TV nu a mai rezistat atacurilor și a reacționat dur.

Daniela Crudu, în lacrimi din cauza lui Nea Marin

Nu mai e niciun secret că Daniela Crudu a trecut prin numeroase transformări în ultimii ani. Cu toatre acestea, ea a lăsat mereu să se înțeleagă că este foarte mândră de felul în care arată. Sincer cum îl știm, Nea Marin a reușit să o rănească pe brunetă, care a avut o ieșire neașteptată. Astfel, Daniela Crudu a izbucnit în lacrimi, spre uimirea celorlalți invitați ai emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”.

Recent, frumoasa brunetă a avut o altercație cu gazda emisiunii și a răbufnit. De nenumărate ori, gazda emisiunii i-a spus Cruduței că era mult mai frumoasă înainte de a-și face diverse intervenții estetice. Daniela Crudu a luat apoi o floare de pe masă și a aruncat-o spre Nea Mărin. A trântit geanta pe jos și a ieșit din încăpere plină de nervi.

„Arată-mi o poză dinainte să te ciopârțești”, a spus Nea Marin.
„Nea Marine, să mor de te mai bag în seamă! Ok, sunt urâtă, sunt nu știu cum, dar până când poți să jignești un om? Cât să mai suport să mă jignești încontinuu? Pe mine nu mă jignește nimeni în halul ăsta!”, a mărturisit Daniela Crudu.

Cum a împăcat-o Nea Marin

Liviu Vârciu, fostul solist al trupei L.A., a fost cel care a încercat să aplaneze conflictul, dar ea parcă nici n-a vrut să audă. Supărată, a continuat să explice de ce a deranjat-o afirmația lui Nea Mărin, mărturisind că nimeni nu a făcut-o să se simtă atât de rău. După schimbul dur de replici, Nea Marin a vrut să o împace pe Daniela Crudu.

Realizând ce s-a întâmplat, Nea Mărin a încercat să meargă să discute cu Daniela Crudu, dar ea a refuzat pur și simplu. N-a vrut să audă scuzele sale, cu toate că remarca lui a fost spusă în glumă. Așa că i-a adus o inimioară de pluș. Fosta asistentă TV a zâmbit, iar cei doi s-au îmbrățișat și au lăsat în urmă tot ce s-a întâmplat.

„Nea Marin: Eu te respect!
Daniela Crudu: Și eu te respect, dar până când?”, a fost discuție dintre cei doi.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu