Cancan

Cum arată Daniela Crudu fără machiaj. Toată lumea a fost surprinsă

Publicat: 01 sept. 2020
Daniela Crudu
Un copil ar fi binevenit în viața Danielei, însă numai dacă va întâlni pe cineva care să fie pe aceeași lungime de undă cu ea

Cum arată Daniela Crudu fără machiaj. Cruduța este adepta operațiilor estetice și apelează mereu la retușuri până în cele mai mici detalii. Astfel, vedeta TV apare mereu machiată și aranjată, scoțându-și în evidență atuurile fizice. De data aceasta a surprins pe toată lumea când s-a pozat fără pic de machiaj.

Cum arată Daniela Crudu fără machiaj

Daniela Crudu este o fană înfocată a operațiilor estetice și a retușurilor cu acid hialuronic. În plus, focoasa brunetă se afișează mereu machiată și aranjată până în cele mai mici detalii. Însă de această dată ea a hotărât să le facă o surpriză admiratorilor. Astfel, ea a reunțat complet la make-up și le-a arătat fanilor ei de pe rețelele de socializare adevărata ei față. Iată așadar cum se prezintă atunci când nu are pic de machiaj pe față.

Imediat după postarea Danielei Crudu au apărut și comentariile pe contul său de socializare.

„Super”, „Arăți foarte bine nemachiată”, „Minunată”, „Te-ai maturizat”, „Cruduța era foarte frumoasă înainte”, „Cea mai faină”, „Cât de frumoasă ești naturală”, „Erai mai frumoasă înainte decât acuma”, „Ești o frmusețe rară”, „Superbă”, „Nu am înțeles implantul ăla din buze”, „Ești foarte frumoasă”, „Ce fată frumoasă erai. Te-ai transformat într-o nu știu cum să o numesc, dar știi tu mai bine. Nu mai ești tu fata simplă, frumoasă, acum ești ceva fals”, „Nu a mai rămas nimic din tine, păcat”, „Ce frumoasă erai înainte de operații, Cruduțo”, „Cât de mult te-ai schimbat”, „Ești tare frumoasă”, i-au scris internauții Danielei Crudu.

Cine este Daniela Crudu

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1. Aici ea a jucat rolul de „vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune. Dintre acestea amintim „Burlăcița”, „Poftiți pe la noi”, „Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor „Superbingo Metropolis” și „Xtra Night Show”.

Dependentă de operații estetice

Alături de Mihaela Rădulescu, Loredana Chivu și Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu se numără printre vedetele de la noi care sunt dependente de operațiile estetice. În ultimii ani, fosta asistentă TV s-a transformat foarte multși nu mai arată deloc că în 2009 când a devenit „vecina” lui Răzvan și Dani. Iar în imaginile cu ea de la debutul în showbiz, pe când era blondă și fără silicoane, o recunoști cu greu. Deși fanii îi spun des că intervențiile o dezavantajează, ea îi ignoră. Drept dovadă, frecvent face vizite la clinici estetice, însă nu spune ce și-a îmbunătățit.

Ei, acum că lumea s-a convins cum arată Daniela Crudu fără machiaj, o așteptăm să revină la vechile ei obiceiuri.
Adauga un comentariu