Cultural

Daniela Gyorfi a vorbit despre problemele ei de sănătate. Artista va trece printr-o nouă operație 

Publicat: 14 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniela Gyorfi a vorbit despre problemele ei de sănătate. Artista va trece printr-o nouă operație 
Daniela Gyorfi a vorbit despre problemele de sanatate pe care le are

Inviată în emisiunea ‘La Măruță’, difuzată la Pro Tv și moderată de Cătălin Măruță, Daniela Gyorfi a vorbit despre problemele ei de sănătate și a explicat că o să facă o nouă operație mai devreme sau mai târziu.

Vedeta a povestit că în tinerețe și-a dorit să aibă sâni cât mai mari, așa că a ajuns să apeleze la medicul chirurg pentru a-și îndeplini dorința pe care o regretă astăzi.

Daniela Gyorfi a vorbit despre problemele ei de sănătate

Daniela Gyorfi a dezvăluit faptul că, în trecut, și-a pus silicoane foarte mari, fiind teribilistă și în căutarea unei transformări radicale. Cu toate acestea, acum se confruntă cu consecințele acestei alegeri.

„Ce poate să mi se întâmple, îmi explodează sânii! Bine, nu s-a întâmplat așa de grav. O să o fac (n.r. operația), dar nu acum. Așa era pe timpul nostru, nu am știut, mi-am pus sâni foarte mari. Eram blondă, eram teribilistă, tânără, neliniștită. Eu când m-am dus prima oară la doctor am fost întrebată cât vreau, am răspuns două bidoane. Vorba vine. Dar bineînțeles, corpul nu a putut să susțină.”, a povestit Daniela Gyorfi în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cu toate că vedeta și-a schimbat protezele după nașterea fiicei sale, crezând că astfel va scăpa de orice problemă legată de sânii săi, recent unul dintre sâni s-a deplasat și a necesitat o vizită de urgență la medicul estetician. Din acest motiv, Daniela Gyorfi a luat decizia de a se opera din nou și de a-și mărișora și bustul.

„După ce am născut-o pe Măriuca am schimbat protezele. Mi s-a spus că sunt pe viață, dar uite că… acum o lună de zile sânul drept s-a mai deplasat puțin. Nu pot să îmi dau seama de ce. Mergând acum două săptămâni la un consult, mi s-a spus că trebuie să îmi schimb protezele. Atunci am spus: ‘Doamna doctor, vreau sâni mai mici.”, a mărturisit Daniela Gyorfi în cadrul emisiunii.

Daniela Gyorfi regretă alegerea făcută

Deși mulți ar putea crede că vedetele care recurg la operații estetice obțin mai mulți bani sau succes în urma acestor schimbări, Daniela Gyorfi susține că acest lucru nu este adevărat. Totuși, în trecut, moda sânilor mari a influențat-o și pe ea, iar acum regretă alegerea făcută.

„Dacă crezi că cineva îți dă bani pentru că ai sâni mari sau fundul mare, nu este adevărat. Ca femeie când te uiți în oglindă te simți bine. Era o modă, dar dacă este să ne luăm după modă acum se poartă sânii mici și fundul mare. Nu știu dacă a fost vorba de bani, ei s-au entuziasmat pentru că m-am dus eu, eu m-am entuziasmat pentru că îmi doream să fie mari. M-am simțit bine, mă simt bine cu corpul meu.”, a explicat Daniela Gyorfi.

În ciuda momentelor grele prin care trece acum, vedeta își menține optimismul și speră că va trece cu bine peste această nouă intervenție chirurgicală. Este important ca fiecare persoană să se simtă confortabil în propriul corp, iar decizia de a face o schimbare estetică trebuie luată cu responsabilitate și informare corespunzătoare. Daniela Gyorfi ne demonstrează că moda și dorința de a se conforma unor standarde de frumusețe pot avea consecințe neplăcute, iar sănătatea trebuie să fie mereu pe primul loc.

Adauga un comentariu