Actualitate

Daniela Iliescu are mai multe afaceri profitabile. Din ce își câștigă existența logodnica lui Culiță Sterp

Publicat: 02 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniela Iliescu are mai multe afaceri profitabile. Din ce își câștigă existența logodnica lui Culiță Sterp
Daniela Iliescu are mai multe afaceri de care se ocupă și câștigă considerabil din acestea

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, se ocupă de mai multe afaceri profitabile, care îi aduc câștiguri considerabile în conturi. Partenera de viață a manelistului susține că a deprins din tainele antreprenoriatului pe vremea când a lucrat în SUA. Astfel, Daniela Iliescu a mers la muncă în America, la 19 ani, iar acolo s-a remarcat rapid la compania pentru care a lucrat.

Daniela Iliescu este logodnica lui Culiță Sterp dar și cea care l-a făcut tătic pentru prima dată. Cei doi sunt părinții unui băiețel minunat, pe nume Milan, pe care îl iubesc enorm. Într-un interviu marca WOWnews, Daniela Iliescu a făcut mai multe dezvăluiri despre familia ei frumoasă.

Daniela Iliescu are mai multe afaceri profitabile

Culiță Sterp nu este singurul care aduce bani în casă. Ei bine, Daniela Iliescu are mai multe afaceri de care se ocupă și câștigă considerabil din acestea. Chiar ea ne-a spus cum stau lucrurile. Partenera de viață a manelistului este mai fericită ca niciodată, mai ales că a reușit pe toate planurile. Are o familie frumoasă, de apreciat și indiviat și nici la capitolul afaceri nu stă rău deloc.

Este cunoscut deja faptul că viitoarea soție a lui Culiță Sterp se ocupă de mai multe afaceri, însă până acum, tânăra nu a explicat niciodată exact ceea ce face. Ei bine, a venit și timpul ca Daniela să dea tot din casă și să vorbească despre planurile pe care le are în afaceri.

„Am lansat un trend de haine pentru copii acum un an. Eu sunt foarte entuziasmată de tot ce fac și sinceră să fiu sunt recunoscătoare și fericită pentru rezultatele pe care le am în online. În curând urmează să mai lansez un site, că nu eram suficient de ocupată, ceva doar pentru femei. M-am gândit că vreau să fie ceva, care să fie oglinda mea. Va fi stilul meu 100%. Brandul nostru de copii vrem să îl transformăm în magazin online, vrem să ajungem la toți copiii, la toți părinții, cumva să le satisfacem toate nevoile”, a precizat Daniela Iliescu.

Daniela Iliescu câștigat experiență în America

Daniela Iliescu a plecat la 19 ani în America, pentru a munci. A avut parte de o experiență de neuitat, pe care a povestit-o în detaliu.

„M-am dus acasă într-o vară și le-am spus că vreau să plec să văd cum este să-mi fac singură banii. Ei aveau afacerea lor, o au și astăzi, și cumva probabil se așteptau să merg la ei. Toată lumea mă întreba de ce mă duc pentru că pot să lucrez cu ai mei. Le-am spus că vreau să văd cum pot să fac eu banii mei.

La 19 ani am plecat prima dată, nu zburasem niciodată. Primul meu zbor a fost fix până în America. Nu aveam cazare, am plecat cu niște bani de acasă, am plecat singură, nu mai cunoșteam pe nimeni. Pot să spun acum că am avut un curaj foarte mare, pentru că am plecat singură.

Știam care o să fie job-ul meu, dar nu aveam cazare stabilită și în primele zile mi-am căutat cazare. Am plecat de trei ori să lucrez pe vară în America și după ce am terminat facultatea am mers un an și jumătate și am făcut un internship.(…) După câteva luni am devenit managerul unei echipe de 30 de persoane și mă ocupam de toate.  Toate lucrurile de acolo erau foarte bine stabilite și am putut să aplic asta și în firma mea, dar și unde am mai lucrat când m-am întors”, a mai spus Daniela Iliescu.

Adauga un comentariu