Prima pagină » Radio » Actualitate » Daniela Iliescu, criticată de fani din cauza kilogramelor în plus. Cum a reacționat logodnica lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu, criticată de fani din cauza kilogramelor în plus. Cum a reacționat logodnica lui Culiță Sterp

31 mai 2023, 12:58, 1 ,
BZI.ro, în Radio

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, a fost criticată de fani din cauza kilogramelor în plus și i s-a recomandat să slăbească. În caz contrar, au avertizat-o internauții, s-ar putea trezi că iubitul ei o va înșela. Cu toate acestea, Daniela Iliescu e reacționat prompt, trăgând un semnal de alarmă asupra acestei forme de bullying.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și au împreună un copil, care este totul pentru ei. Cei doi se afișează mai mereu împreună, atât pe rețelele de socializare, cât și în afara lor. Cu toate acestea, recent, logodnica lui Culiță Sterp a avut parte de o experiență neplăcută în urma unor imagini publicate de aceasta pe contul de socializare.

Daniela Iliescu, criticată de fani din cauza kilogramelor în plus

Recent, Daniela Iliescu a fost luată la ochi de internauți. Din câte se pare, logodnica lui Culiță Sterp a luat un pic în greutate în ultima vreme, iar unii fani au criticat-o pentru acest lucru. Cu toate acestea, se pare că vorbele urâte și criticile adresate nu au afectat-o prea tare. Așa că, Daniela a ținut să transmită un mesaj tuturor femeilor care au parte de un astfel de bullying.

Logodnica lui Culiță Sterp este o persoană apreciată pe rețelele de socializare, în special pentru naturalețea sa. De asemenea, ea și-a câștigat admiratorti și pentru faptul că s-a dezis de folosirea filtrelor de înfrumusețare, pozând în cel mai natural mod posibil. Însă acest lucru a avut și un efect negativ, fiind criticată de unii internauți.

Cum Daniela Iliescu nu-și ascunde imperfecțiunile corpului și nu-și editează pozele, adesea ea are parte de critici în ceea ce privește aspectul fizic. Ba chiar, zilele trecute, un internaut i-a atras atenția că a pierdut lupta cu kilogramele în plus și a sfătuit-o să mai slăbească. Și aceasta deoarece, în curând, Culiță Sterp, logodnicul ei, se va uita după alte femei.

„Ar trebui să mai dai jos puțin, nu e cu supărare! Dar, la cum arată soțul tău, sigur s-ar uita după altele”, i-a scris un internaut Danielei Iliescu.

Reacția logodnicei lui Culiță Sterp nu a întârziat să apară

Oricum, Daniela Iliescu nu a fost prea afectată de această jignire, însă a venit cu o replică pe măsură. Mai mult, ea consideră că toate aceste critici cu privire la aspectul fizic sunt o formă de bullying. Astfel, Daniela Iliescu a dorit să tragă un semnal de alarmă, transmițând un mesaj pentru cei care cred că un bărbat poate fi ținut aproape doar dacă femeia de lângă el are forme de fotomodel.

„Oare când multe sau cele mai multe dintre femei vor înțelege că nu kg sau aspectul fizic vor ține lângă tine un bărbat? Nu dezbat de obicei acest subiect în online, deși poate ar trebui, că sunt urmărită de multe tinere și nici nu o să le dau tag femeilor ce mi-au scris, că dacă aș da, ați înțelege de ce frumusețea vine din interior. Aș vrea doar să înțelegeți că sunt atâtea fete care suferă din cauza asta și iau măsuri drastice sau nu postează needitate, fără filtre încercând să pară perfecte.

Legat de «bărbatul de lângă mine», cred că sunt un exemplu că da, nu corpul perfect îl ține lângă tine, nici fața și că, în toți anii ăștia, și-ar fi găsit una model, dar uite-mă aici, cunoscându-mi cu adevărat valoarea pe care o aduc și care îmi iese prin toți porii (fără modestie), aici mă refer la calitățile și defectele care se reflectă în atitudine, suflet, înfățișare, creier etc.”, a transmis Daniela Iliescu pe contul de socializare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *