Mozaic muzical

Daniela Ploia a fost oprită în trafic de Poliția Rutieră. Ce a pățit îndrăgita cântăreață de muzică populară

Publicat: 11 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniela Ploia a fost oprită în trafic de Poliția Rutieră. Ce a pățit îndrăgita cântăreață de muzică populară
Daniela Ploia a avut parte de un moment amuzant in trafic

Cântăreața de muzică populară Daniela Ploia a trecut printr-un moment extrem de neplăcut în urmă cu ceva timp. Aceasta a fost oprită în trafic de patru agenți de poliție, pentru un control de rutină. Comportamentul artistei i-a făcut pe oamenii legii să creadă că artista ar fi consumat alcool sau s-ar fi drogat.

După ce au verificat trusa de prim ajutor și triunghiul reflectorizant, Daniela le-a oferit un răspuns evaziv zâmbind. De aici situația a luat o cu totul și cu totul altă turnură.

Daniela Ploia avea să treacă printr-un moment hazliu

Fiind o fire extrem de veselă și pusă pe șotii, Daniela Ploia a oferit o serie de răspunsuri care ia făcut pe oamenii legii să intre la bănuieli. Aceștia au crezut că artista se află sub influența substanțelor interzise.

Daniela Ploia a povestit acest episod cu lux de amănunte.

”Într-o noapte de primăvară, spre dimineață, veneam de la un eveniment și mă îndreptam spre casă printr-o localitate necirculată, bazându-mă că pot accelera să ajung mai repede, să dorm. Surpriza a fost că Poliția a început să facă patrule. Era un echipaj, de patru polițiști, care m-a oprit.

Mi s-au cerut documentele, le-am dat, voiau, probabil, să-și umple timpul, adică să îmi găsească o «bubă», și au cerut trusa medicală. Zic: o am, caut puțin, nu o am, ba, o am! «Triunghiuri reflectorizante aveți?!» Da, am, caut, știam că le am, dar în mașina unei artiste e haos, așa că din nou… Le am. Nu le am, ba le am pe undeva!”, spune, râzând, Daniela Ploia.

Ce s-a întâmplat la testarea cu etilotestul

Imediat după toate acestea, a urmat testul fiolei.

”Pleacă agentul și trimite un coleg al lui. «Bă, pune-i fiola, că ori e beată, ori drogată». Vine cu fiola, care era sigilată, mă pune să suflu în ea, apoi merge către colegii lui, eu studiez fiola, despre care doar auzisem, dar niciodată nu avusesem fizic tangență cu ea.

Așa că, obosită fiind, n-am realizat că era sigilată și nici nu gândeam că trebuie desigilată, am început să suflu în ea așa cum era. Observă agentul care era la mașina lor că nu o desigilasem și strigă:

«Domnișoară, dezbracă-te!  Dezbrăcată suflă!» Eu, mirată, dar am făcut cum mi-a zis, am dat gecuța jos, el, din nou: «Domnișoară, de tot». Atunci m-am enervat, dar nu mi-am dat seama că ei și-au dat seama că eu nu știam să folosesc fiola”, a încheiat povestea Daniela Ploia.

Interpreta de muzică populară Daniela Ploia l-a făcut praf pe Armin Nicoară

În trecut, Daniela Ploia a fost implicată într-un scandal cu celebrul saxofonist Armin Nicoară. Artistul a vorbit despre soliștii lipsiți de talent și de cântărețele care nu i-au rezistat avansurilor. Astfel, Daniela Ploia a reacționat dur la spusele lui Armin Nicoară, cu o postare pe Facebook.

„Râd cu lacrimi! Ce Dumnezeu să faci cu acest copil infantil?! Sincer. Nu îi înțeleg faima! Tatăl lui, da, dar el…?! În fine… însă-i ca o țață. Vrea să se dea Brad Pitt dar nu are cu ce. Fetele astea pe care, să zicem că le propulsează, își ating scopul, îl folosesc dându-i mici speranțe pentru că profită de marea lui naivitate. Iar când ele deja urcă sus, se trezește că a fost refuzat… mă rog! Folosit”, a scris Daniela Ploia pe contul de soicalizare a publicației starpopular.ro.

Adauga un comentariu