Cancan ultimă oră

Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit definitiv! Vedeta confirmă: „Am făcut alegeri greșite în trecut”

Publicat: 25 ian. 2022
daria radionova in bratele lui alex bodi
Rusoaica a vorbit deschis despre separarea de Alex Bodi, cel la care spune că nu s-ar mai întoarce niciodată!

Rusoaica a vorbit deschis despre separarea de Alex Bodi, cel la care spune că nu s-ar mai întoarce niciodată!

Daria Radionova și Alex Bodi au trăit o poveste de dragoste presărată cu tot felul de evenimente, despărțiri, împăcări și gelozii, însă în luna noiembrie a anului trecut au decis să își mai acorde încă o șansă, în speranța că iubirea lor își va recăpăta intensitatea de la început, însă nu a fost deloc așa.

Rusoaica și afaceristul au pus capăt relației lor în luna ianuarie, asta după ce bărbatul a plecat într-o vacanță alături de fosta sa iubită. La scurt timp după ce a aflat, Daria Radionova nu s-a mai putut abține și a avut o primă reacție publică din care s-a înțeles faptul că între ei nu mai există cale de împăcare.

Daria Radionova, despărțită definitiv de Alex Bodi!

Rusoaica este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde și-a obișnuit fanii cu diverse sesiuni de întrebări și răspunsuri la care este dispusă să vorbească foarte sincer, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta. Întrebată de un internaut dacă este din nou singură, vedetă a răspuns afirmativ, dezvăluind și câteva detalii ascunse din culisele despărțirii de Alex Bodi.

„Uite, din păcate, am făcut algeri greșite în trecut deoarece credeam că oamenii se schimbă…și am dat de multe ori a doua șansă când nu ar fi trebuit să fac asta, dar e bine că trăim și învățăm. Nu împărtășesc multe despre viața mea privată, dar dacă aș face-o atunci ați înțelege totul. Nu voi tolera niciodată lipsă de respect și neloialitatea. Sunt o persoană cu o inimă bună, grijulie, loială, deoarece așa m-a crescut mama, iar eu aștept același lucru în schimb de la partenerul meu, dacă nu înțelege…pleacă și mergi mai departe”, a spus Daria Radionova.

Alex Bodi, prima reacție după separare

Pe de cealaltă parte, omul de afaceri nu a fost la fel de sincer și deschis, dat fiind faptul că nu a vrut să comenteze deloc evenimentele care s-au petrecut în relația lor de cuplu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este foarte discret când vine vorba despre viața lui privată, astfel că nu a dorit să dezvolte cu lux de amănunte motivul principal care a dus la marea separare.

„Eu nu vreau să zic nimic și să declar nimic de nimeni și nimic. Nici că am fost sau că sunt. Aceasta este declarația mea”, a spus Alex Bodi, la Antena Stars.

Alex Bodi nu a refuzat escapadă în Bahamas alături de fosta lui iubită, cei doi fiind chiar surprinși împreună în locația de lux. În tot acest timp, Daria Radionova s-a aflat la Londra.
Adauga un comentariu