Prima pagină » Cancan ultimă oră » David Pușcaș, fiul vitreg al Luminiței Anghel, acuzații extrem de grave la adresa lui Silviu Dumitriade, soțul ei

David Pușcaș, fiul vitreg al Luminiței Anghel, acuzații extrem de grave la adresa lui Silviu Dumitriade, soțul ei

09 mai 2022, 20:31,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

David Pușcaș, fiul vitreg Luminiței Anghel, a ieșit public și a început să facă acuzații extrem de grave la adresa soțului mamei sale. Tânărul susține că Silviu Dumitriade l-a bătut cu pumnii și picioarele și era tot timpul pedepsit în casă.

Chiar dacă în acest moment David Pușcaș nu mai are o relație bună cu mama sa vitregă, fiul Luminiței Anghel, face acuzații extrem de grave la adresa soțului vedetei. El susține că bărbatul care a apărut în viața mamei sale vitrege nu a fost deloc încântat de acesta, astfel că de-a lungul copilăriei sale a trecut prin chinuri groaznice.

David Pușcaș, fiul vitreg al Luminiței Anghel, acuzații extrem de grave la adresa lui Silviu Dumitriade

Prin intermediul unei emisiuni din mediul online, David Pușcaș a scos la iveală amănunte cutremurătoare despre relația dintre el și soțul Luminiței Anghel. Tânărul susține că Silviu Dumitriade l-a călcat în picioare și l-a lovit cu pumnii și cu picioarele.

„M-a călcat în picioare efectiv, nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat, mi-am dat seama că ea a aranjat toată chestia asta, ea voia să se simtă protejată, ea îi făcea lui foarte mult scandal”, a spus David Pușcaș pe YouTube.

David Pușcaș nu era lăsat să iasă din cameră

David Pușcaș spune că în afara violențelor soțului vedetei, cel care i-a oferit artistei și un copil natural, în vârstă de nouă ani, era și tot timpul pedepsit de către Luminița Anghel și de către Silviu Dumitriade.

David Pușcaș mărturisește că avea foarte multe restricții în casă, nu era lăsat să-și ia mâncare din frigider, nu avea voie să iasă din cameră și artista îi ducea mâncarea la pat astfel încât să nu se apropie de frigider.

„Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Eu niciodată n-am putut să mă duc să-mi fac un sandwich, îmi zicea că nu am dreptul pentru că n-am pus bani. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a mai zis David Pușcaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *