Prima pagină » Cultural » David Pușcaș și Luminița Anghel nu mai vorbesc de 8 ani: „Nu i-am mai auzit vocea…”

David Pușcaș și Luminița Anghel nu mai vorbesc de 8 ani: „Nu i-am mai auzit vocea…”

23 ian. 2024, 09:55, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

David Pușcaș este adoptat de Luminița Anghel. Din nefericire, relația dintre mamă și fiu s-a deteriorat și nu mai comunică de aproximativ 8 ani, chiar dacă el a încercat să repare greșelile din trecut.

Cu mulți ani în urmă, David Pușcaș și Luminița Anghel au fost implicați într-un scandal public. David a apărut la televizor și a adus diverse acuzații împotriva mamei sale, în timp ce ea a fost nevoită să răspundă, susținând că l-a ajutat mereu pe fiul său, chiar și cu plata chiriei în București, dar acesta a cauzat daune locuinței.

David Pușcaș și Luminița Anghel nu mai vorbesc de 8 ani

Din acest motiv, Luminița Anghel s-a distanțat de fiul său adoptiv. Într-un interviu acordat publicației Click, David Pușcaș a explicat că nu mai menține contactul cu mama sa.

„Nu am mai vorbit de opt ani cu ea.

Nu i-am mai auzit vocea de foarte mulți ani dar o simt lângă mine mereu și o port în suflet în tot ceea ce fac. Sper că este bine unde este ea. Să o caut? Unde să o caut prin oraș? Mă are la block peste tot, doar pe Facebook o mai am, în rest nimic’, a declarat David Pușcaș, care a fost dat dispărut o perioadă.

El a lipsit de pe rețelele de socializare, acum muncește. „Voiam să vă zic că nu am dispărut de pe online, sunt mai atent la ce postez că acum lucrez cu branduri și trebuie să fiu mai cizelat.

Îmi doresc să am un telefon mult mai performant ca cel pe care îl acum acum pentru a face poze de o claritate mult mai bună, poate îmi donează cineva și mie un telefon bun. În rest sunt într-o perioadă de acceptare a trecutului meu și mai am episoade de cădere și depresie, dar îmi revin imediat căci lucrez și trebuie să fiu bun’, a mai spus David Pușcaș.

De ce a lipsit de pe rețelele de socializare

David Pușcaș a lipsit de pe rețelele de socializare deoarece acum muncește.

„Voiam să vă zic că nu am dispărut de pe online, sunt mai atent la ce postez că acum lucrez cu branduri și trebuie să fiu mai cizelat. Îmi doresc să am un telefon mult mai performant ca cel pe care îl acum acum pentru a face poze de o claritate mult mai bună, poate îmi donează cineva și mie un telefon bun.

În rest sunt într-o perioadă de acceptare a trecutului meu și mai am episoade de cădere și depresie, dar îmi revin imediat căci lucrez și trebuie să fiu bun’, a mai spus David Pușcaș.

Luminița Anghel a răbufnit la adresa fiului ei adoptiv

Acum ceva vreme, Luminița Anghel a răbufnit. A dat de înțeles să fiul nu aprecia ajutorul ei.

„David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă.

Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv ca să-l fac de râs, ca să-l umilesc, şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut’, spunea Luminița Anghel în urmă cu câțiva ani despre David Pușcaș.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *