National

De-abia acum s-a aflat! De ce s-a despărțit Diana Șoșoacă de primii doi soți

Publicat: 01 mai 2021
Diana Sosoaca cu masca
Discursurile și declarațiile senatoarei au strânit controverse peste controverse. Fosta senatoare AUR a povestit că așa este și în viața de familie.

Diana Șoșoacă este personajul politic care a stârnit cele mai multe controverse în ultima perioadă. Discursurile și declarațiile senatoarei au strânit controverse peste controverse. Fosta senatoare AUR a povestit că așa este și în viața de familie.

Câte divorțuri are la activ Diana Șoșoacă?

Diana Iovanovici Șoșoacă poartă acum numele celui de-al treile soț, Dumitru-Silvestru Șoșoacă, care este angajat la o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și maganement. Chiar dacă s-a declarat în repetate rânduri o soție fericită, deși este la al treilea mariaj, Diana Șoșoacă a mărturisit că , de cele mai multe ori, conflictele din căminul ei pronesc, în principiu, de la pornirile de multe ori extremiste pe care senatoarea le are.

”El nu a fost de acord ca eu să merg foarte departe cu religia pentru că o să fiu caracterizată la un moment dat ca habotnică sau vor spune la un moment dat că am jucat teatru. Eu i-am spus ”îmi pare rău, este crezul meu, eu voi merge mai departe să apăr drepturile credincioșilor.”

Primele două căsnicii s-au terminat, poate, din cauza personalității extrem de puternice pe care o are avocata. ”Nu știu ce să zic, sunt destul de insuportabilă, un om foarte autoritar. Îmi place corectitudinea, detest minciuna, sunt om care dau foarte multe șanse. Dar când nu se mai poate, eu cred că e mai bine să te desparți când încă mai poți vedea o relație amicală pentru copii decât să mergi mai departe să se ajungă la abuzuri fizice și psihice!”, a declarat fosta senatoare AUR.

Diana Șoșoacă, nepoată de erou din Al Doilea Război Mondial

Senatoarea Diana Șoșoacă are sânge macedonean. Originile îi sunt trecute în acte oficial din Skopie, Macedonia, acolo unde au fost născuți bunicii din partea tatălui.

”Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopie. Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopie. Bunicii mei paterni de acolo vin. Bunicii paterni împreună cu toată familia au fugit aici în România. Şoşoacă este numele soţului meu. Nu mă deranjează, să ştiţi. Am mai văzut un termen, al unui domn care nu mai e ziarist în ultima vreme. A inventat şoşochează. Mă bucur din suflet că am reuşit să mai introduc un termen în dicţionarul român. Noi avem în familie, ca să zic aşa, eroi. Bunicul meu a luptat în al Doilea Război Mondial, la Cotul Donului. Un om care a iubit ţara enorm de mult. Am o mătuşă care a fost închisă pentru că a luptat împotriva regimului comunist”, a povestit senatoarea AUR în emisiunea ,,Interviurile lui Cristoiu”.

Comentarii
  • E de admirat curajul dansei si modului de expimare a intentiilor domniei sale pentru apararea celor nevoiasi!In concluzie,poate deveni cu timpulo adevarata Ioana D/arc aRomaniei. Dumnezeu sa o binecuvanteze si s/o ocroteasca! Balaban Gh.Barlad

  • Cine intra in politica nu o face pentru apararea nevoiasilor! Nu stiu cand v-ati nascut, dar sunteti rupt de realitate, iar vuvuzela supraponderala pe care o laudati nu stiu sa fi propus vreun proiect de lege realist si benefic pentru „nevoiasi”! Daca nu ati remarcat, toti penalii care ne-au condus pana acum au avut bojoci, dar nici o realizare! Cine obtine rezultate nu are timp de zbierat!

Adauga un comentariu