Cancan ultimă oră

De câte ori a pozat Cosmina Păsărin în Playboy: Dezvăluiri uimitoare despre bărbatul visurilor sale

Publicat: 19 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De câte ori a pozat Cosmina Păsărin în Playboy Dezvăluiri uimitoare despre bărbatul visurilor sale
Cosmina Păsărin a mărturisit că nu a găsit bărbatul perfect

Cosmina Păsărin, diva ajunsă pe coperta Playboy, a dezvăluit cum nu trebuie să fie bărbatul care ar vrea să o cucerească. Prezentatoarea TV a menționat că mersul la altar nu este scopul ei principal. Cosmina are aproape 40 de ani, fiind singură de o perioadă lungă de timp.

Pentru a ajunge la inima brunetei, nu este important să ai un fizic perfect. Vedeta apreciază bărbații pentru latura emoțională și pentru trăirile pe care acesta este gată să i le ofere. La moment, frumoasa prezentatoare nu se află în căutare, simțindu-se extraordinar singură. Pe parcursul întregii cariere, vedeta a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește viața ei personală.

cosmina pasarin intr-un platou de filmare
Cu siguranță, modul în care a pozat vedeta la acea vreme a făcut-o mai vizibilă în showbiz-ul românesc

De ce este Cosmina Păsărin singură? Cum trebuie să arate bărbatul ideal în viziunea prezentatoarei

Cosmina Păsărin a mărturisit că nu a găsit bărbatul perfect, de fapt, vedeta a adăugat că nici nu este în căutare. Superba brunetă se simte minunat singură, fiind extrem de convinsă că sortitul îl va întâlni la timpul potrivit. Vedeta visează la un bărbat chipeș care să o protejeze de gura lumii. Pe când Antonia este extrem de fericită alături de Alex Velea, fiind gata pentru a întemeia oficial o familie cu artistul.

“Să aibă un suflet bun și să trăim împreună în liniște. Bineînțeles, nu m-ar deranja dacă are chiar și simțul umorului. Este clar pentru mine că totul este așa cum trebuie să fie acum și la fel de clar este și faptul că va veni și acel moment în care voi întâlni pe cineva. Există un om potrivit pentru fiecare dintre noi. Drumul până la el s-ar putea să fie mai greu, însă acel om există. Știu și simt asta”, a menționat Cosmina Păsărin.

cosmina pasarin savurand o cafea pe terasa
Focoasa brunetă este extrem de sexy și nu ezită să pozeze provocator

Bruneta nu suferă din cauza faptului că nu are o familie și un copil. Bruneta s-a obișnuit să fie singură, devenind extrem de puternică. Bruneta este de părerea că o familie trebuie să fie întemeiată doar atunci când chiar sentimentul iubirii este extrem de mare. Tot prezentatoarea a menționat că în viziunea ei, o familie nu se face doar de dragul de a o face.

Cosmina Păsărin a pozat pentru Playboy: În ce ipostaze picante a apărut bruneta

Pictorialele nud în care a pozat bruneta au trezit sute de critici dar și tot atâtea aprecieri din partea fanilor. Focoasa brunetă este extrem de sexy și nu ezită să pozeze provocator. O altă vedeta care s-a remarcat prin pozele nud este Xonia. Ambele vedete au un corp excepțional, fiind extrem de atrăgătoare.

cosmina pasarin asezata langa un lac
Bruneta nu suferă din cauza faptului că nu are o familie și un copil

Apariția în Playboy i-a ridicat nivelul de popularitate a prezentatoarei. Astăzi, Cristina continuă să-și încânte fanii cu poze incendiare. Pe rețelele de socializare, vedeta apare în ținute sexy, uneori chiar și goală.

Cu siguranță, modul în care a pozat vedeta la acea vreme a făcut-o mai vizibilă în showbiz-ul românesc. Cosmina a reușit să se remarce și pe plan actoricesc. Astfel, vedeta a apărut în mai multe seriale tv, având și emisiuni la radio și în televiziune. Odată cu popularitatea, superba prezentatoare a devenit imagina mai multor companii. La fel de apreciată sunt și pozele nud a influenceriței, Vica Blochina, care arată extrem de bine la vârsta pe care o are.

Cosmina Păsărin a pozat în Playboy nu o dată, ci de trei ori. După pozele nud din revistă, viața vedetei s-a schimbat radical. La acea vreme, numele brunetei era pe buzele tuturor. Cu siguranță și astăzi, fotografiile în care apare prezentatoarea goală sunt extrem de apreciate de către bărbații care o admiră.

cosmina pasarin culcata pe canapea cu cartea in mana
Vedeta apreciază bărbații pentru latura emoțională și pentru trăirile pe care acesta este gată să i le ofere

 

Adauga un comentariu