WoW!

De ce a facut Dan Chisu cancer de piele. A spus ce greseala a facut, ca sa stie toti romanii

Publicat: 29 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce a facut Dan Chisu cancer de piele. A spus ce greseala a facut ca sa stie toti romanii

Dan Chisu a fost diagnosticat pentru a doua oara cu cancer de piele. Regizorul si producatorul roman a vorbit deschis despre boala sa si despre primele simptome. Dan Chisu spune ca este nevoit sa foloseasca o crema speciala pentru a se proteja de razele soarelui.

Dan Chisu a fost diagnosticat cu cancer de piele, a doua oara

Regizorul Dan Chisu a avut diagnosticat cu cancer de piele in urma cu cinci ani, iar acum se pare ca boala a revenit. Nu este vorba despre o recidiva, ci cancerul este localizat in alta parte a organismului. Producatorul a vorbit foarte deschis despre lupta pe care o are cu aceasta boala nemiloasa.

„La un moment dat am observat ca dupa ce faceam baie, cand ma stergeam cu un prosop de bumbac, aspru, bun pentru un masaj, vedeam un semn de sangerare pe frunte. Mi s-a parut ciudat mai ales ca nu avusesem vreun cos sau altceva. Un cos care s-a inchis, apoi s-a deschis, apoi s-a transformat intr-o pata mica, rosie, care din cand in cand sangera.”, a povestit Dan Chisu despre primele simptome ale bolii.

Ce spune Dan Chisu despre boala de care sufera. Cum se apara de soare

Dan Chisu a povestit pentru Life ca mereu a fost prieten bun cu soarele si ani de zile a copilarit in zona Dunarii. Regizorul folosea crema de protectie doar in prima saptamana, dar de cand a fost diagnosticat prima data cu cancer de piele foloseste mereu o sapca si o crema speciala care ii protejeaza pielea impotriva razelor soarelui. Dan Chisu a mai spus ca in fiecare dimineata isi analizeaza pielea sa vada daca s-au produs schimbari.

„Acum, dupa al doilea diagnostic, as zice ca am mult mai mare grija de mine, ma dau cu crema de protectie si nu plec fara sapca, iar daca merg intr-o zona unde trebuie sa raman mai mult afara, la soare, ma dau cu crema de protectie”, a explicat Dan Chisu.

Adauga un comentariu