Cancan

De ce a murit, de fapt, George Alberts. „A contactat o infecție…”

Publicat: 12 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce a murit de fapt George Alberts. A contactat o infecție...
De ce a murit, de fapt, George Alberts, primul soț al Adinei Alberts. Inițial s-a spus ca afaceristul ar fi murit din cauza coronavirusului.

De ce a murit, de fapt, George Alberts,  primul soț al Adinei Alberts. Inițial s-a spus că afaceristul ar fi murit din cauza coronavirusului. Bărbatul a fost în comă timp de 10 zile, dar acum fosta soție a olandezului face dezvăluiri șocante.

Se pare că George Alberts nu a fost internat la Institutul „Matei Balș”, așa cum s-a vehiculat inițial în presă.

De ce a murit, de fapt, George Alberts. Ce mesaje au apărut pe pagina acestuia de Facebook

Imediat după aflarea veștii ca bancherul olandez a murit, pagina de Facebook a acestuia s-a umplut de mesaje. Apropiații și-au transmis condoleanțele și regretele. Printre sutele de mesaje, mulți dintre internauți au fost dezvăluiri nemaiștiute până acum. Bărbatul ar fi murit din cauza unei bacterii din spitalul în care a fost internat la ATI.

În multitudinea de mesaje ce se regăsesc pe pagina acestuia se regăsesc multe referiri la faptul că bărbatulș ar fi contactat o bacterie din spital.

„Starea sa era stabilă, cu ușoare îmbunătățiri, până când a contactat o infecție nosocomială care ar fi cea care i-a fost fatală”, „A luat niste bacterii din spital si s-au complicat lucrurile. Referitor la ce vorbeam acum 2 zile”, „Zece zile a luptat împotriva virusului, dar se pare că o complicație suferită în timp ce era conectat la ventilator l-ar fi ucis. Acum două săptămâni comunicam încă prin intermediul rețelelor sociale”, sunt câteva dintre sutele de mesaje apărute pe contul de Facebook al lui George Alberts.

Adina Alberts critică sistemul de sănătate românesc

Adina Alberts, fosta soție a olandezului în vârstă de 66 de ani a făcut anunțul trist pe pagina ei de Facebook, duminică, 11 septembrie.  Când vine vorba de ce a murit, de fapt, George Alberts, medicul Adina Alberts susține că nu boala l-a răpus, chiar dacă era infectat, ci cistemul de sănătate românesc.

„S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit. Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică, deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube! Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză “la rece”. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa. GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean. De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit “de hac”! Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!”, a scris Adina Alberts, pe pagina sa de Facebook.

George Alberts a murit

George Alberts, primul soţ al Adinei Alberts, a murit. Acesta s-a stins pe patul de spital, la Matei Balș, din cauza infectării cu noul coronavirus. Din nefericire pentru acesta medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. In prezent medicul Adina Alberts este casatorita cu Viorel Catarama.

Anunţul trist a fost făcut de către Paul Wood, pe contul său de Facebook și imediat după aceea, foarte mulți bancheri români și olandezi și-au exprimat regretele.

Adauga un comentariu