National

De ce a murit fostul sot al Elodiei?! Acesta a fost găsit fără suflare in casă

Publicat: 10 iul. 2021

 

Primul soţ al Elodiei Ghinescu, Ciprian Mustaţă, a fost găsit mort în casa pe care o deținea în Râşnov. Poliţistul îndeplinea şi funcția de director sportiv al echipei Olimpic Cetate Râşnov, cu care a promovat în Liga a III-a la fotbal.

Omul legii, fost fotbalist, era cunoscut cu probleme cardiace şi a fost găsit căzut în locuinţa sa din Râşnov, fără suflare. În ciuda eforturilor echipei medicale sosite la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri, pentru acesta nu s-a mai putut face nimic.

Comunicatul Poliției Brașov

„Agentul şef principal de poliţie Mustaţă Ciprian-Constantin a absolvit în anul 1997 şcoala de agenţi de poliţie Câmpina, profil poliţie, fiind repartizat să desfăşoare activităţi în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. De-a lungul carierei, colegul nostru şi-a desfăşurat activitatea în domeniile ordine publică, investigaţii criminale, prevenire, dispecerat şi personal de serviciu, obţinând doar calificative onorabile pentru întreaga sa carieră de poliţist. Aducem pe această cale un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa la cele veşnice reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar Alina-Maria Ivan.

Apropiaţii directorului sportiv şi cei din lumea fotbalului braşovean au fost luați prin surprindere la aflarea veștii morții polițistului: „Ne consumăm de atât de mult şi uităm ca suntem trecători. Fetiţele lui aveau mare nevoie de el. Un tată, un coleg si un om deosebit”, au scris prietenii pe o reţea socială. Ciprian Mustaţă a reuşit să promoveze cu echipa din Râşnov în Liga a III-a, unde a avut un sezon neaşteptat de bun.

Familia îndoliată a anunțat că înmormântarea va avea loc sâmbătă, 10 iulie, ora 15.00, la Cimitirul din Triaj, slujba având loc în Biserica „Sf. Cuvioasa Paraschiva”. „Ciprian Mustață a murit, joi după amiază, la vârsta de 45 de ani. Acesta era agent șef de poliție în Brașov. Polițistul era cunoscut cu afecțiuni medicale cardiace încă de anul trecut atunci când a suferit un preinfarct. Fotbalul a fost marea sa pasiune. Dumnezeu să-l odihnească!”, au scris cei de la CS Olimpic Cetate Râșnov. Nu a făcut Coronavirus şi s-a vaccinat, se pare, cu AstraZeneca.

Adauga un comentariu