Cancan

De ce a refuzat Anca Dumitra să pozeze goală. Ce sacrificii a făcut actrița pentru a ajunge celebră

Publicat: 11 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce a refuzat Anca Dumitra să pozeze goală. Ce sacrificii a făcut actrița pentru a ajunge celebră
Celebra actriță Anca Dumitra nu a acceptat să pozeze goală, dar face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene cu silueta perfectă și ținutele provocatoare.

Puțini sunt cei care știu de ce a refuzat Anca Dumitra să pozeze goală. Frumoasa artistă face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene și încinge imaginația multor bărbați cu fizicul de invidiat și ținutele provocatoare. Vedeta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține planul personal departe de ochii curioșilor. Multă lume se întreabă cum este Anca Dumitra dincolo de lumina reflectoarelor și ce sacrificii a făcut actrița pentru a ajunge celebră.

Anca Dumitra a refuzat să pozeze goală

Frumoasa actriță Anca Dumitra se bucură din plin de aprecierea publicului autohton și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. La vârsta de 34 de ani, vedeta are o carieră de succes, iar în viața privată radiază de fericire alături de iubitul ei, un prosper om de afaceri.

Anca Dumitra arată spectaculos la vârsta sa și nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze sexy. Actrița atrage privirile tuturor cu formele sale perfecte și ținutele incendiare. Cu toate acestea, vedeta nu a acceptat să pozeze nud, deși a primit numeroase propuneri din partea revistelor de profil.

Recent, Anca Dumitra a dezvăluit cum este ea dincolo de lumina reflectoarelor, mărturisind că apare destul de rar la evenimentele mondene. Aceasta a mai precizat că este o persoană timidă în viața privată și își dorește să fie cât mai departe de scandalurile din showbiz-ul autohton.

„Sunt mai discretă, așa. Recunosc că nu am participat de foarte multe ori la astfel de evenimente. Sunt interesante și cum ar veni am pus o rochiță foarte frumoasă, m-am străduit cu un machiaj realizat de o prietenă foarte bună și uite că am ieșit în seara asta. (…) Eu sper ca până acum să nu mă fi încurcat această timiditate sau bun-simț. Sper să nu mă încurce și sper, din contră, să descurce într-un fel mai bun lucrurile.”, a declarat aceasta.

În prezent, Anca Dumitra se bucură din plin de celebritate și radiază de fericire alături de iubitul ei. Cei doi s-au afișat recent la un eveniment monden și au atras privirile tuturor. O altă actriță care face furori de fiecare dată când apare în public este Alina Pușcaș. Aceasta nu a acceptat să pozeze goală, dar nu ezită să se afișeze în mediul online în ipostaze îndrăznețe.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de îndrăgita artistă Loredana Groza. Aceasta a pozat nud și a pus pe jar inimile multor bărbați cu formele sale voluptoase. Celebra cântăreață își asumă fiecare apariție și face furori cu fizicul de invidiat și ținutele incendiare.

Ce sacrificii a făcut actrița de dragul celebrității

Anca Dumitra este extrem de apreciată de publicul autohton, dar și de colegii de breaslă. Actrița dă viață personajului Geanina din serialul de succes ,,Las Fierbinți” și aduce zâmbetul pe chipul tuturor.

Vedeta se bucură din plin de celebritate la vârsta de 34 de ani și are o carieră artistică impresionantă. Aceasta a dezvăluit recent cum este ea dincolo de lumina reflectoarelor și care au fost marile provocări din plan profesional.

,,Sunt actriță, olteancă, pasională, sensibilă, puternică. Chiar nu știu ce aș vrea să știe lumea despre mine. Că fac omletă bună, dar vreau să mă perfecționez în ale gătitului. (…)

Cu siguranță nu au fost multe partituri refuzate. Cu cele care au fost refuzate nu mi-am găsit numitorul comun în momentul în care mi s-au oferit. Nu vreau să pară că ar fi fost foarte multe. Au existat, într-adevăr, câteva roluri care nu se potriveau pe acel segment de timp, dar nu regret nimic. (…)

Îmi place să joc tot ce e diferit de mine. Îmi place munca mea foarte mult, profesia mea și îmi doresc tot felul de proiecte, teatrale, cinematografice desăvârșite.”, a mai precizat aceasta.

Celebra actriță Anca Dumitra nu a acceptat să pozeze goală, dar face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene cu silueta perfectă și ținutele provocatoare. Vedeta se bucură din plin de succes în carieră și este extrem de discretă când vine vorba de viața privată.

Adauga un comentariu