WoW!

De ce ai ghinion in dragoste, in functie de zodie. Asa iti poti repara greselile

Publicat: 25 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce ai ghinion in dragoste in functie de zodie. Asa iti poti repara greselile

Astrele te pot ajuta sa determini cele mai bune compatibilitati, dar cu siguranta nu te pot asigura ca relatiile tale vor functiona in totalitate. Din fericire, pot oferi explicatii care sa te ajute sa iti dai seama unde ai gresit si care sunt motivele pentru care esuezi in dragoste.

Berbec
Cauti prea mult aventura. Ai tendinta de a te plictisi de partener, asa ca trebuie sa inveti sa te dedici mai mult unei singure persoane.

Taur
Te tii prea strans de trecut. Nu uiti ce a fost si acest lucru iti distruge relatiile. Orienteaza-te spre viitor si lasa deoparte ranchiuna!

Gemeni
Iti schimbi prea des modul de gandire si perspectivele. Nu te mai gandi ca te poate astepta ceva mai mult in alta parte si accepta prezentul.

Rac
Simti nevoia sa fii mereu in controlul unei relatii. Trebuie sa mai lasi de la tine si sa ii oferi partenerului spatiu sa respire.

Leu
In general, te asculti doar pe tine. Nu prea te pricepi la compromis, asa ca acesta este primul lucru pe care trebuie sa il schimbi.

Fecioara
Ai tendinta de a te lega de cele mai marunte lucruri. Nu mai cicali oamenii din viata ta si nu te mai lasa nemultumita de orice.

Balanta
Esti o persoana mult prea fragila. De multe ori, ai tendinta sa exagerezi si sa te simti atacata. Nu mai lua lucrurile atat de personal!

Scorpion
Nu prea acorzi sanse. Trebuie sa ii oferi sansa partenerului sa arate ce poate.

Sagetator
Tii foarte mult la viata sexuala, motiv pentru care pui punct imediat daca nu simti aceasta conexiune.

Capricorn
Nu prea iti place sa iti exprimi emotiile. Din cauza ca nu prea te deschizi, iti faci partenerii sa se indeparteze. Comunica mai des!

Varsator
Esti o persoana cam nepasatoare, cel putin la suprafata. Trebuie sa depui mai mult efort si sa arati ca tii la cineva.

Pesti
Esti extrem de prietenoasa si amabila, iar acest lucru poate fi confundat cu flirtul. Las-o mai usor cu generozitatea!

Adauga un comentariu