Magazin

De ce am ales sa cumpar piese auto din dezmembrari

Publicat: 17 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce am ales sa cumpar piese auto din dezmembrari

Afacerile cu dezmembrari auto se afla in plina dezvoltare in Romania, aducand un succes garantat celor care aleg sa le practice asa cum trebuie. Succesul unui business cu piese auto din dezmembrari? Cererea mare venita din partea soferilor care nu au posibilitatea financiara de a-si permite piese noi. Dar nu numai! Pe langa o alternativa rentabila la piesele noi originale, industria de reciclare a vehiculelor ofera celor interesati sansa de a gasi piese auto rare, care, altminteri, fie nu mai pot fi gasite, fie necesita cautari indelungate.

Daca si tu te numeri printre cei care nu isi permit sau nu nu doresc sa cheltuie prea multi bani pe piese auto, mai ales daca vorbim de vehicule mai vechi, achizitionarea unor componente second-hand originale iti va aduce in buget economii considerabile. De fapt, piesele din dezmembrari auto vin cu doua mari avantaje fata de piesele noi: in cazul pieselor de caroserie poti economisi bani prin gasirea unei piese deja vopsite in culoarea masinii tale, iar in cazul altor piese precum faruri, jante, elemente interioare, elemente de mecanica, electrica, etc., le vei gasi OEM, originale, de fabrica.

Pretul redus comparativ cu cele originale noi, calitatea garantata de producatorul autoturismului, standardele  ridicate de siguranta si potrivirea perfecta cu autoturismul tau fac din dezmembrarile auto cea mai buna solutie atunci ai probleme de caroserie sau iti lovesti masina.

Dar avantajele utilizarii pieselor din dezmembrari nu se opresc aici:

‒ piesele rezultate din procesul de dezmembrare a unui autovehicul, care incepe cu depoluarea masinii, sunt impartite pe categorii, pentru ca, ulterior, acestea sa fie rapid identificate si verificate din punct de vedere tehnic;

‒ piesele achizitionate sunt acoperite de o garantie pe care o poti folosi in cazul in care componentele nu se ridica la nivelul asteptarilorilor tale, iar prin returnarea produsului achizionat poti fi despagubit sau primi o alta piesa;

‒ piesele pot fi comandate online prin folosirea filtrelor disponibile de cautare avansata a masinii (poti filtra din start rezultatele in functie de marca si modelul masinii ), lucru ce iti va grabi cautarea interna pe site-ul parcului de dezmembrari auto;

‒ un consultant de specialitate iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie, astfel ca vei beneficia de un timp foarte scurt  in identificarea produsului dorit, livrat in doar cateva ore cu maxim de profesionalism, la un raport calitate/pret excelent.

Orice magazin virtual de prezentare piese originale din dezmembrari auto, profesionist, ar trebui sa reprezinte o modalitate utila de a cauta si comanda produsele dorite. Interfata prietenoasa, procesul de comanda simplu, economia de timp si gama variata de piese in stare perfecta de functionare fac parte din pachetul de beneficii care vine odata cu achizitionarea oricarui produs din parcul auto.

Dezmembraru.ro este unul dintre business-urile de succes cu piese auto second-hand originale care a castigat increderea publicului prin varietatea de piese de toate marcile de prestigiu – cu peste 20k de piese in stoc, pe raft,  care intrunesc toate conditiile calitative, gata spre a fi livrate – si autoturisme pentru dezmembrare – peste 250 de masini din parcul auto asteptand sa fie dezasamblate.

Adauga un comentariu