Cancan

De ce are, de fapt, Viorel Stegaru nasul strâmb

Publicat: 10 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

De când a ajuns la Acces Direct, Viorel Stegaru a avut numeroase momente savuroase, în care a reușit să facă oamenii să râdă cu lacrimi. Printre celebrele sale replici se regăsește și o întâmplare de-a râsul-plânsul.

Cu siguranță cei care urmăresc Acces Direct s-au întrebat de foarte multe ori de ce anume are Viorel Stegaru nasul strâmb. Ținta tuturor glumelor pe internet, soțul Vulpiței a răspuns, în sfârșit, la această întrebare incomodă, care se pare că nu l-a deranjat prea tare.

Întrebat, în direct de Mirela Vaida dacă a pățit ceva sau așa s-a născut, cu zâmbetul pe buze, Viorel Stegaru a dat startul celei mai amuzante întâmplări.

„Ai o deviație de sept, ai nasul un pic strâmb. Așa te-ai născut sau te-a lovit cineva? Mă întreabă multă lume și am zis să te întreb”, a spus Mirela Vaida, vizibil amuzată de situație. Soțul Vulpiței nu a stat prea mult pe gânduri și a elucidat misterul.

„Nu, nu, nu… M-am suit într-un copac și am pus pe altcineva să țină scara, eram cu drujba în mână, să tai o creangă. Ăla nu a ținut scara bine și am venit de la 4 metri, am căzut, de-asta am nasul strâmb”, a spus Viorel, râzând.

Adauga un comentariu