Actualitate

De ce e bine sa faci baie la picioare cu bicarbonat de sodiu. Ce se intampla in primul minut dupa ce ai bagat picioarele in apa

Publicat: 31 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce e bine sa faci baie la picioare cu bicarbonat de sodiu. Ce se intampla in primul minut dupa ce ai bagat picioarele in apa
Baie la picioare cu bicarbonat de sodiu

Baie la picioare cu bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul este un exfoliant ideal, îndepărtând celulele moarte şi stimulând regenerarea pielii. Totodată, bicarbonatul neutralizează pH-ul transpiraţiei şi reduce numărul de bacterii de la suprafaţa pielii. Toate aceste proprietăţi recomanda bicarbonatul de sodiu ca un remediu excelent pentru sănătatea picioarelor.

Baie la picioare cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul este o sare alcalină sub formă de pudră albă care revigorează pielea în profunzime. Cu bicarbonat de sodiu putem trata şi vindecă o mulţime de afecţiuni şi neplăceri. Utilizat extern, sub formă de băi, bicarbonatul poate reprezenta un remediu excelent. Este recomandat pentru junghiuri, oboseala, picioare umflate şi nu numai.

Băile cu bicarbonat de sodiu sunt recomandate pentru persoanele care se simt mereu obosite şi simt dureri în tot corpul.

Cum trebuie să procedați

Pentru aceasta trebuie să umpleţi cada cu apă călduţă şi adaugaţi 6 linguri cu vârf de bicarbonat de sodiu. Amestecaţi bine bicarbonatul în cadă şi aşteptaţi câteva minute până se dizolva complet. Totodată, este recomandată şi spălarea picioarelor cu bicarbonat de sodiu. În primul rând veţi simţi o revigorare completă. Acest procedeu ajuta la circulaţia sângelui. După numai un minut de îmbaiere cu bicarbonat de sodiu vă veţi simţi corpul mai uşor. Totodată, pielea va deveni mai fină şi mai elastică, iar mirosul neplăcut al picioarelor va dispărea complet.

Când trebuie să faceți baie la picioare cu bicarbonat de sodiu

Spălatul picioarelor cu bicarbonat de sodiu e recomandat mai ales dacă aveţi membrele inferioare umflate. Bicarbonatul de sodiu este eficient şi în lupta cu ciuperca piciorului. De asemenea, dacă aveţi o unghie încarnată, ţineţi cât mai mult picioarele într-un lighean cu apă fierbinte şi bicarbonat.

Nu în ultimul rând, bicarbonatul e recomandat şi în tratarea problemelor stomatologice. Gargară cu apă plată şi bicarbonat va elimina respiraţia urât mirositoare şi va preveni apariţia cariilor. Poţi spune adio tartrului dentar dacă îţi clăteşti gura cu bicarbonat dizolvat în apa în fiecare dimineaţă şi seară.

Adauga un comentariu