Cancan ultimă oră

De ce nu a venit Maria Ciobanu în România, de sărbători? Marea artistă a „rupt”” tradiția, cu un motiv întemeiat

Publicat: 09 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce nu a venit Maria Ciobanu în România de sărbători Marea artistă a rupt tradiția cu un motiv întemeiat
Maria Ciobanu trăiește în America de o bună perioadă de timp

Problemele de sănătate au ținut-o departe de România anul acesta! La cei 84 de ani ai săi, Maria Ciobanu nu a putut fi alături de familia sa cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ceea ce contravine tradiției pe care o urma.

Maria Ciobanu trăiește în America de o bună perioadă de timp! Activitatea muzicală și-a încheiat-o în anul 2017, iar de atunci vine în România doar în vizită. În special în perioada sărbătorilor. Nu și anul acesta! Se pare că unele probleme de sănătate cu care artista s-ar confrunta nu i-au permis să revină pe plaiurile natale.

„Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo, pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine clima de acolo. E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo, dar de-abia așteaptă să se întoarcă în țară, pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii.

Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu, anul ăsta împlinește 85 de ani”, a declarat Ionuț Dolănescu.

Adauga un comentariu