Cultural

De ce nu are copii Alexandra Velniciuc. Aceasta are o relație cu Șerban Puiu de peste 20 de ani: „Mă felicit că nu suntem părinți!”

Publicat: 09 aug. 2022
Alexandra Velniciuc in podcast la Maruta
Alexandra Velniciuc a recunoscut motivul pentru care nu are copii

Actrița Alexandra Velniciuc este de 20 de ani cu Șerban Puiu, însă nu au copii împreună. Actrița, în vârstă de 41 de ani, a spus de ce nu a vrut să fie mamă.

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu au fost invitați la podcastul lui Cătălin Măruță, unde au făcut dezvăluiri despre viața lor.

De ce nu are copii Alexandra Velniciuc

Celebra actrița a explicat care este motivul pentru care nu a vrut să facă copii.

„Alexandra Velniciuc: Eu mă felicit că nu suntem părinți!
Șerban: Ba nu, minte! Nu e adevărat! Ea suferă enorm că nu e părinte.

Alexandra: Nu sufăr, mai ales în lumea în care trăim. A fost o opțiune de viață până la urmă. Dacă aș sta să fac o anamneză a mea și a copilăriei mele, motivul pentru care nu am copil acum este pentru că mi-a fost permanent frică să nu crească așa cum am crescut eu, neînsemnând că am avut o copilărie grea. Nu avea cine să îl crească, iar eu bonă nu accept.’, au declarat Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu.

Sunt împreună de peste două decenii, iar fanii lor s-au întrebat de ce nu au devenit părinți până acum. Actrița a explicat că nu își dorește ca viitorul copil să aibă o copilărie nefericită și să fie crescut de bonă, pentru că ea nu ar avea timp să se ocupe în totalitate de el.

„Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă copilul ar fi făcut față. Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți. Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea. Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură. Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja’, au mai adăugat Șerban Puiu, soțul Alexandrei Velniciuc, la podcastul Acasă la Măruță.

Ce spune Șerban Puiu despre partenera lui celebră

Frumoasa actriță Alexandra Velniciuc și regizorul Șerban Puiu formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Aceștia sunt extrem de discreți când vine vorba de viața de cuplu și își țin familia departe de ochii curioșilor. Șerban Puiu a vorbit despre relația lui alături celebra actriță, oferind câteva detalii surprinzătoare.

„Într-un cuplu, foarte important este umorul. Enorm de important. Tehnic, oamenii după un timp oricum sunt incompatibili psihologic, tot timpul tu vrei ceva, ea vrea altceva. Ca să poți trăi cu cineva, trebuie să ai foarte mult umor. (…) Am avut așa o chestie la un moment dat. Mi-am dat seama că, dacă mă mut cu Alexandra, o să mi se schimbe viața. Sunt niște praguri, dar nu pot să zic că a fost un moment de cumpănă. Adică nu s-ar fi pus problema că ne despărțim.

Ea este singurul om care mă poate scoate din minți. Secretul fericirii este un gram de gelozie din partea bărbatului și faptul că ea este singura care nu numai că poate să mă scoată din minți, dar mă poate scoate din minți când vrea ea.”, a mărturisit regizorul.

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu formează un cuplu de mai bine de 20 de ani și radiază de fericire împreună. Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și își țin familia departe de lumina reflectoarelor. Aceștia formează o echipă și pe plan profesional, spre încântarea publicului autohton.




Adauga un comentariu