WoW!

De ce nu-si alapteaza Diana Dumitrescu bebelusul

Publicat: 31 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce nu-si alapteaza Diana Dumitrescu bebelusul

In urma cu doua luni, Diana Dumitrescu aducea pe lume primul ei copil, iar vedeta era in culmea fericirii. Proaspata mamica nu mai alapteaza si a dezvaluit motivul pentru care nu mai poate face acest lucru.

Cand vine vorba despre viata personala, actrita este foarte discreta. Diana Dumitrescu a nascut in luna septembrie un baietel perfect sanatos, care a primit numele Carol Anton. Proaspata mamica a marturisit ca si-a alaptat bebelusul pana acum, insa acum nu mai poate face acest lucru. Diana Dumitrescu a povestit ca fiul ei, Carol, refuza sa mai manance laptele mamei, iar vedeta a fost nevoita sa ii dea lapte praf, pentru ca micutul nu lua in greutate.

„E cu mama. Sunt foarte fericita. Mama a venit din prima saptamana de cand am nascut. Eu am dormit, sunt odihnita. Am parte si ii multumesc lui Dumnezeu, de un copil foarte cuminte. Doarme noaptea cate sase ore. E rai pentru noi in casa. In primele 3-4 saptamani cat am alaptat trebuia sa ma trezesc. Hraneam copilul din trei in trei ore. S-a intarcat singur, a trebuit sa ii dau biberon pentru ca nu lua in greutate si nu a mai vrut”, a spus Diana Dumitrescu.

Actrita a dezvaluit ca s-a chinuit foarte tare sa ramana insarcinata, iar bucuria a fost si mai mare atunci cand aflat ca va deveni mama. O lunga perioada de timp, Diana Dumitrescu a ascuns ca este insarcinata si a vrut sa traiasca aceste momente unice departe de ochii curiosilor.

„M-am bucurat foarte tare pentru ca eu m-am chinuit foarte tare sa raman insarcinata. Nu m-am pozat cu burta, nu mi-am mangaiat burta pe Instagram. Nu stiu daca sunt clisee. E o fericire pe care e greu sa o descrii in cuvinte. Mie imi place viata privata sa o tin cat pot de mult pentru mine. Lumea intreaba, lumea cere. (…) Nunta mea nu am vrut sub nicio forma sa apara la televizor”, a mai spus Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu a luat decizia cu privire la botez. Cine vor fi nasii copilului
„O sa fie ceva foarte intim si abia astept sa il botez. Nasii vor fi un prieten foarte bun al lui Alin si sora lui Alin, ei doi vor fi nasii. Nu sunt un cuplu. In general se alege cand sunt cupluri, dar nu e cazul’, a declarat Diana Dumitrescu la Antena Stars.

De asemenea, vedeta a explicat ca a ales numele de Anton pentru copil ca urmare a faptului ca s-a rugat la Sfantul Anton sa ramana insarcinata.

„Carol a fost numele ales de Alin. Este un nume puternic si a fost regele Romaniei, cel mai iubit rege al Romaniei, cel care a iubit cel mai mult Romania si a zis ca este un nume de rege’, a mai spus Diana Dumitrescu.

Adauga un comentariu