Cancan ultimă oră

De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fetele să locuiască cu mama lor

Publicat: 04 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fetele să locuiască cu mama lor
Alexandru Ciucu vrea să le ia pe fete de la mama lor ca să locuiască cu el, argumentând că spațiul în care locuiește Alina Sorescu cu fiicele lor este prea mic

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după 12 ani de relație și un deceniu de mariaj. Zvonurile despărțirii au început în urmă cu câteva luni, însă, în tot acest timp ambii au negat că au probleme în cuplu.

Iată că, în cele din urmă, totul a ieșit la iveală, după ce designerul a dat-o în judecată pe blondină. Se pare că cei doi nu s-au înțeles în ceea ce privește custodia fetelor pe care le au împreună, iar pentru că nu au putut rezolva această problemă între ei, creatorul de modă a ales să o facă în instanță.

De ce nu vrea Alexandru Ciucu să-și lase fetele să locuiască cu mama lor

Deși și-au dorit să rămână cât mai discreți în ceea ce privește divorțul, iată că despărțirea lor ține primele pagini ale tabloidelor încă de când s-a aflat că sunt pe cale să facă acest pas. Alexandru Ciucu a acționat-o pe Alina Sorescu în judecată, iar din primele informații se pare că cei doi nu s-ar fi înțeles în ceea ce privește copiii pe care îi au împreună.

Potrivit click.ro, designerul vrea să le ia pe fete de la mama lor ca să locuiască cu el, argumentând că spațiul în care locuiește Alina Sorescu cu fiicele lor este prea mic. Se pare că după separare, blondina s-a mutat într-un apartament de patru camere din Capitală, în timp ce desigenrul a rămas în ceea ce odinioare le servea drept cămin conjugal, un imobil grandios, cu o arhitectură aparte, care are circa 2.000 de metri pătrați. De asemenea, paparazzi l-au surprins pe Alexandru Ciucu la volanul mai multor mașini de lux, în valoare de sute de mii de euro.

Alina Sorescu nu vrea să renunțe la fiicele ei

Se pare că cei doi și-au declarat un război în toată regula, iar miza este una prețioasă pentru amândoi: fiicele lor. Se pare că ambii vor ca fetele să locuiască cu ei, astfel că decizia va fi luată de un judecător. Alina Sorescu a promis că va face tot ce-i va sta în putință ca fetele să rămână cu ea.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare”, a scris solista în mediul online. „La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului”, a completat. „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare. Alina Sorescu”, a încheiat.

Adauga un comentariu