Prima pagină » Cancan » De ce refuză Lavinia Pîrva să poarte verigheta. „Nimeni nu deține pe nimeni”

De ce refuză Lavinia Pîrva să poarte verigheta. „Nimeni nu deține pe nimeni”

14 mai 2024, 09:47,
BZI.ro, în Cancan

După șapte ani de căsnicie, Lavinia Pîrva a spus de ce refuză să poarte verigheta. Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează un cuplu solid de peste un deceniu, oficializând relația prin căsătorie în urmă cu 7 ani.

Deși declară constant o fericire deplină ca femeie și mamă, lipsa verighetei de pe degetul artistei a stârnit adesea curiozitate. Recent, Lavinia a dezvăluit motivele pentru care nu poartă inelul și a împărtășit secretul longevității relației lor.

De ce refuză Lavinia Pîrva să poarte verigheta

Speculații despre un posibil divorț au circulat în spațiul public după ce Lavinia Pîrva a fost văzută fără verighetă. Totuși, artista a ținut să clarifice că lipsa inelului nu are nicio legătură cu starea relației sale, afirmând că iubirea și devotamentul se resimt în suflet, nu prin accesorii.

„Verigheta este, în primul rând, în sufletul meu și de acolo nu o poate lua nimeni niciodată, pentru mine nu are o importanță atât de mare dacă este sau nu pe deget.

Uneori este, alteori nu, dar asta este irelevant. Relația noastră se bazează pe încredere, respect, spațiu, pasiune și multă iubire. Eu am pornit mereu de la această idee: «nimeni nu pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deține pe nimeni»”,  a mai precizat Lavinia Pîrva, conform Viva.ro.

Care este secretul longevității relației lor

Lavinia Pîrva îl admiră profund pe soțul ei, Ștefan Bănică Jr., apreciindu-i calitățile excepționale de om și partener. Se consideră o norocoasă alături de el, considerându-l unul dintre cei mai speciali bărbați din România. Cântăreața subliniază că gelozia nu face parte din relația lor.

„Ștefan este unul dintre cei mai frumoși, șarmanți și eleganți bărbați din țară, nu că o spun eu, ci se vede cu ochiul liber și, cu siguranță, are multe fane în toate colțurile țării.

Dacă eu aș fi fost geloasă, probabil nu ar fi avut cum să reziste relația noastră. Ar fi însemnat ca mereu să fiu în gardă și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus împreună. Dar asta și datorită lui, niciodată nu m-a pus în situația de a simți un lucru care m-ar fi putut deranja.”, a dezvăluit Lavinia Pîrva, conform aceleiași surse.

Atât Ștefan Bănică, cât și Lavinia Pîrva sunt discreți cu privire la viața lor personală, spre dezamăgirea fanilor curioși. Deși locuiesc într-o vilă luxoasă cu piscină și grădină superbă, nu au organizat niciodată un tur al casei pentru a le oferi fanilor o privire interioară. Cei doi consideră că nu este necesar să expună luxul în care trăiesc, dar fanii au reușit totuși să obțină o imagine a casei din diversele fotografii postate de cuplu online.

După șapte ani de mariaj, Lavinia Pîrva a recunoscut de ce refuză să poarte verigheta pentru a nu mai lăsa loc de speculații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *