Cultural

Iată cum arată casa în care locuiește Ștefan Bănică Jr. cu Lavinia Pîrva. Imobilul are piscină și o curte mare în centrul Capitalei

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată cum arată casa în care locuiește Ștefan Bănică Jr. cu Lavinia Pîrva. Imobilul are piscină și o curte mare în centrul Capitalei
Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar casa în care locuiesc este de-a dreptul impresionantă

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva locuiesc într-o casă superbă în centrul Capitalei. Cuplul trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel absolut adorabil.

Deși artistul și soția sa formează un cuplu modern și aparent solid, ei preferă să păstreze discreție cu privire la viața lor privată.

Cum arată casa în care locuiește Ștefan Bănică Jr. cu Lavinia Pîrva

Atât Ștefan Bănică, cât și Lavinia Pîrva sunt discreți cu privire la viața lor personală, spre dezamăgirea fanilor curioși. Deși locuiesc într-o vilă luxoasă cu piscină și grădină superbă, nu au organizat niciodată un tur al casei pentru a le oferi fanilor o privire interioară. Cei doi consideră că nu este necesar să expună luxul în care trăiesc, dar fanii au reușit totuși să obțină o imagine a casei din diversele fotografii postate de cuplu online.

Vila cântărețului din sectorul 2 al Capitalei este o oază de lux și relaxare. Cu o curte luxuriantă și o arhitectură ce îmbină eleganța cu stilul cozy, casa pare un colț de rai înconjurat de verdeață. O piscină completează perfect tabloul, oferind o evadare perfectă în zilele toride de vară.

Interiorul casei este de-a dreptul impresionant

Interiorul vilei este la fel de impresionant ca și exteriorul. Imediat ce pășești în living, ești întâmpinat de un pian, la care Ștefan Bănică Jr. obișnuiește să cânte frecvent. Din diversele fotografii postate online, se remarcă un stil modern, dominat de nuanțe de crem și bej, completat de detalii aurii. De asemenea, se pot observa obiecte de decor unice, inspirate din antichitate, care cu siguranță au o valoare considerabilă.

Vila se întinde pe patru niveluri: subsol, parter, etaj și mansardă, având o suprafață construită de aproximativ 200 de metri pătrați. Împreună cu terenul generos și cele două garaje, spațiul locativ se extinde la aproximativ 300 de metri pătrați. Valoarea vilei este dată nu doar de zona exclusivistă în care se află, ci și de dimensiunile sale generoase, de elementele de decor rafinate și de amenajarea interioară modernă, la care se adaugă piscina.

Care este diferența de vârstă dintre cei doi

Deși discreți cu privire la viața personală, Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva trăiesc o poveste de dragoste intensă și o viață de familie fericită alături de fiul lor. La început, mulți nu au crezut în relația lor, din cauza diferenței de vârstă de 17 ani (artistul are 56 de ani, iar partenera sa 39). Cu toate acestea, cei doi nu s-au lăsat descurajați și s-au căsătorit în secret, departe de casă, în Bulgaria, surprinzându-și invitații cu acest eveniment special. Acum, se bucură din plin de familia pe care au format-o.

„Ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni.

Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste’, spunea Lavinia Pîrva, conform playtech.ro.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar casa în care locuiesc este de-a dreptul impresionantă.

Adauga un comentariu