Cancan ultimă oră

De ce s-ar fi certat, de fapt, Valerie Lungu cu mama ei. Când s-a produs ruptura dintre cele două

Publicat: 19 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
De ce s-ar fi certat de fapt Valerie Lungu cu mama ei. Când s-a produs ruptura dintre cele două
De ce s-ar fi certat, de fapt, Valerie Lungu cu mama ei. Când s-a produs ruptura dintre cele două

Valerie Lungu și mama ei nu își mai vorbesc de ceva timp. Inclusiv influencerița povestea în mediul online că nu mai ține legătură cu femeia care i-a dat viață pentru că Victoria Lungu ar fi intervenit de prea multe ori în viața ei personală. Victoria Lungu recunoaște că lucrurile au stat așa, dar spune că a făcut totul pentru binele ei.

Erau de nedespărțit, dar acum nici nu își mai vorbesc. Valerie Lungu și mama ei, Victoria, nu mai au o relație atât de apropiată ca în trecut, din contră. Victoria Lungu spune că fiica ei a și blocat-o pe rețelele de socializare.

De ce s-ar fi certat, de fapt, Valerie Lungu și mama ei

Victoria Lungu a povestit că ruptura dintrea ea și Valerie Lungu nu s-a produs recent, ci totul a început în urmă cu câțiva ani, atunci când fiica ei a vrut să se pocăiască pentru a fi împreună cu iubitul ei de la acea vreme. Femeia care i-a dat viață influceriței spune că a avut un șoc și nu a fost de acord cu decizia luată de fiica ei. De atunci, relațiile dintre cele două ar fi devenit tot mai tensionate, ca într-un final, să ajungă să nu își mai vorbească.

„Eu cred că această ruptură vine de la momentul când ea a fost, cumva, în diferite despărțiri, pentru că a fost într-o relație cu un băiat care era adventist și a vrut să se pocăiască și, cumva, pentru mine, a fost un șoc. Eu atunci am intervenit. Nu că nu-mi doream ca al meu copil să fie un om credincios, dar credeam că Valeria poate mult mai multe și simțeam că mama, inima de mamă simte care e ursitul, pentru că am avut dreptate”, a declarat Victoria Lungu, pentru TV8.md.

Victoria Lungu spune că și-a susținut mereu fiica

Victoria Lungu mai spune că după episodul în care fiica ei a vrut să se pocăiască, Valeria Lungu și iubitul de la acea vreme au ajuns rapid la despărțire, iar el și-a refăcut viața alături de o altă femeie. De aceea, Victoria Lungu spune că, într-adevăr, a intervenit în deciziile luat de influencerița doar pentru a împiedica să facă unele greșeli.

„Peste două luni, el s-a căsătorit și a făcut copii și i-am spus că uite, mama inima de mamă simte, eu nu îți vreau răul niciodată, după care, Valeria, cumva, și-a revenit foarte frumos, a început să devină influencerița (…) Am susținut-o în toate”, a mai spus mama Valeriei Lungu.

Comentarii
Adauga un comentariu