Sanatate

DE CE SĂ ALEGI PLATINIUM HAIR & NAILS?

Publicat: 27 iul. 2021

Deoarece puterea extractului de coada calului și Complexul de Vitamine B acționează în profunzime, din interior, pentru sănătatea părului și a unghiilor.

Promovează creșterea

Îmbunătățește aspectul

Oprește căderea

Redă strălucirea

Fiecare femeie ține la sănătatea și aspectul părului și a unghiilor. Și din motive întemeiate.

 • Modul în care arată părul și unghiile are efect imediat asupra primei impresii pe care o lași persoanelor din jur.Este cartea ta de vizită.

Ne preocupă aspectul părului și a unghiilor de multe ori din motive sociale. Însă, un păr deteriorat și o unghie despicată, exfoliată, vorbesc și despre sănătatea noastră interioară.

Cu o privire mai atentă asupra aspectului părului și a unghiilor, poți stabili dacă organismul tău are lipsuri majore de nutrienți esențiali. Există numeroase cauze care pot face ca părul și unghiile să devină nesănătoase. Și fiecare dintre ele duce la diferite simptome pe care ar trebui să le ai în vedere.

Corpul ”vorbește” cu tine. Ascultă-l!

Prin eliminarea acestor semne și simptome, îți vei putea păstra părul voluminos, plin de viață și sănătos, iar unghiile vor deveni dure, cu aspect strălucitor, plăcut. Așadar, observarea  este primul pas al procesului, de la acest complex de vitamine pentru par.

După ce ai identificat că anatomia celor două este deteriorată și necesită tratament, următorul pas se referă la a vindeca, a readuce starea de sănătate.

PLATINIUM HAIR & NAILS – O SUPER COMBINAȚIE DE INGREDIENTE!

·       EXTRACT DE COADA CALULUI  plantă minune care ajută la stimularea creșterii părului, fapt ce se datorează efectelor sale antioxidante.

Multe dintre noi am auzit de planta coada calului de la bunicile noastre, fiind foarte folosită în leacurile băbești, din vremuri vechi.

Planta coada calului este foarte cunoscută pentru beneficiul de a îmbunătăți circulația sângelui, care ajută la menținerea foliculilor de păr, mai sănătoși.

Extractul de coada calului este util pentru curățare, îmbunătățește viteza de creștere a părului, reduce mătreața, stimulează circulația scalpului.

Extrasul de coada calului este folosit cel mai adesea de către femei, împotriva subțierii și deteriorării părului. Însă este un excelent remediu și pentru bărbații care se confruntă cu căderi excesive de păr și început de chelie.

·       VITAMINELE B2, B6, B12 – ajută în transportul oxigenului și a substanțele nutritive către scalp, ceea ce ajută la creșterea părului și sănătatea unghiilor. Vitamine pentru par și unghii.

Relația cheie dintre vitaminele B și sănătatea părului este rolul lor ca „metabolizator” al sursei de hrană – transformă conținutul de nutrienți al alimentelor pentru a-și maximiza valoarea pentru corp și pentru foliculii de păr.

Caderea parului datorată foliculilor subnutriți poate fi redusă cu ajutorul suplimentului PLATINIUM HAIR & NAILS, care acoperă deficiențele de vitamine Bdatorită rolului său de a menține rezistența și textura sănătoasă a părului și scalpului.

 • Vitamina B12 este, de asemenea, esențială pentru menținerea unghiilor puternice și sănătoase.

Permite în mod specific absorbția fierului de către organism, asigurând formarea de celule roșii din sânge.

Nivelurile scăzute de fier sau anemia pot afecta în mod direct sănătatea unghiilor – de fapt este un simptom clasic – făcându-le albe, subțiri și predispuse la rupere.

VITAMINA B9 (acid folic) este cheia pentru menținerea unghiilor sănătoase datorită rolului său în creșterea celulelor noi.

 • Un motiv bun pentru a opta pentruPLATINIUM HAIR & NAILS, cu un complex de vitamine B cu spectru complet, vitamine pentru par.

·       BIOTINA  – cunoscută și sub numele de vitamina H,  ajută la transformarea anumitor substanțe nutritive din corp, în energie. Vitamine pentru păr.

De asemenea, biotina este acea vitamină magică care susține sănătatea părului, a pielii și a unghiilor.

Există o legătură reală între biotină și părul și unghiile tale, lipsa acesteia poate provoca simptome destul de grave, cum ar fi subțierea părului și unghii fragile.

Biotina este cea care îmbunătățește infrastructura de keratină a corpului, o proteină de bază care ne alcătuiește părul, pielea și unghiile.

” Vitamina magică ”  întărește unghiile fragile, făcându-le mai puțin probabil să se exfolieze sau să se rupă.

Ca și component din formula excepțională a PLATINIUM NAIL & HAIRS, biotina stimulează creșterea și rezistența unghiilor, după ce ai luat suplimentul în mod regulat.

·       NIACINA – un nutrient solubil în apă care joacă un rol semnificativ în creșterea părului. vitamine pentru păr și unghii

Niacina, deși este foarte eficientă pentru păr, nu este la fel de cunoscută sau celebrată ca și ceilalți semeni ai ei din complexul de vitamine B.

 • Însă joacă un rol crucial în metabolismul energetic al scalpului și celulelor părului.

Niacina este necesară pentru a facilita creșterea părului, deoarece repară părul deteriorat existent, prin dilatarea vaselor de sânge.

De asemenea, ajută la transportul sângelui și oxigenului către scalp și foliculii de păr.

·       ZINC –  joacă un rol important în creșterea și repararea țesuturilor părului.

De asemenea, ajută la menținerea funcțională a glandelor uleioase din jurul foliculilor.

 • Căderea părului este un simptom comun al deficitului de zinc.

Studiile arată că suplimentele de zinc reduc căderea părului cauzată de deficiența de zinc.

Deseori, durează până la 12 săptămâni până se observă orice îmbunătățire.

Acesta este și motivul pentru care se recomandă administrarea de PLATINIUM HAIR & NAILS pentru cel puțin 3 luni.

PLATINIUM HAIR & NAILS ACȚIONEAZĂ DIN INTERIOR, PENTRU SĂNĂTATEA PĂRULUI ȘI A UNGHIILOR TALE

Am auzit cu toții acea expresie care spune că „frumusețea vine din interior spre exterior”. Și așa este!

Este necesar să fi bine în interiorului tău, ca să vezi frumusețea în aspectul exterior.

Obținerea substanțelor nutritive potrivite în interior, poate fi un drum lung în căutarea părului lung și a unghiilor puternice.

Într-o lume ideală, acestea ar proveni exclusiv dintr-o dietă curată, plină de fructe și legume. Însă obținerea unei cantități adecvate de nutrienți doar din dietă pur și simplu nu este realistă pentru majoritatea dintre noi.

Introducerea beneficiilor unui supliment nutritiv, îți poate completa dieta și poate avea efecte pozitive asupra părului și unghiilor. Alege acest complex de vitamine pentru par si unghii.

 • Alegerea potrivităte poate ajuta să-ți faci unghiile mai puțin susceptibile să se ciupească și să se rupă și să îți lase părul mai puternic și mai puțin predispus la rupere și cădere.

PLATINIUM HAIR & NAILS ESTE ALEGEREA POTRIVITĂ!

Utilizat zilnic, are  efecte vizibile asupra firului de păr, care devine mai gros și mai sănătos și, de asemenea, aspectul și duritatea unghiilor se îmbunătățește.

  Părul și unghiile se vor simți și vor arăta mult mai sănătos!

CÂND ESTE BINE SĂ APELEZI LA PLATINIUM HAIR & NAILS – vitamine pentru păr și unghii sănătoase?

 Atunci când sunt tot mai multe semne că părul și unghiile tale suferă!

SEMNE CĂ UNGHIILE TALE SUNT NESĂNĂTOASE:

 1. Unghii despicatefragile, moicare pot să se crape ușor.
 2. Se rup ușorsau se îndoaie înainte de a se rupe.

Unghiile moi pot fi cauzate de supraexpunerea la umiditate sau substanțe chimice (detergent, lichide de curățare, soluții pentru unghii și îndepărtarea lacului de unghii).

 1. Traumatisme externeasupra unghiei în sine – prin utilizarea unghiei ca instrument, prin apăsarea prea fermă a unghiei sau îndepărtarea ojei acrilice.
 2. 4.Unghiile îngălbenitesunt destul de frecvente și de obicei sunt cauzate de unul dintre cei doi factori: o infecție sau o reacție a unui produs pe care l-ai folosit, cum ar fi oja.
 3. 5. Pata pe unghiepoate însemna o deficiență de zinc. Administrarea de zinc timp de trei luni va atenua apariția petelor albe pe suprafața unghiilor.

Sănătatea precară a unghiilor este, cel mai adesea, un indicator al aportului nutrițional slab sau al digestiei slabe.

PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI!

Dacă nu ai rezultate, primești contravaloarea produsului înapoi, sub formă de voucher.

Concentrându-se pe tratarea anatomiei părului, PLATINIUM HAR & NAILS vitamine pentru păr lucrează pentru a îmbunătăți în mod eficient starea și sănătatea acestuia.

ADMINISTRARE

PLATINIUM HAIR & NAILS se  administrează o pastilă pe zi, preferabil în timpul unei mese.

» Pentu rezultate optime se recomandă administrarea produsului timp de cel puțin 3 luni.

CARE SUNT CAUZELE CE DUC LA PĂR ȘI UNGHII NESĂNĂTOASE?

 • Dieta dezechilibrată

Dacă părul tău nu are strălucire și pare mai subțire, s-ar putea datora dietei tale.

O dietă bogată în alimente procesate este adesea lipsită de ingrediente naturale, favorizând în schimb substanțele chimice și conservanții care, deși sunt gustoși, oferă puține sau deloc beneficii nutriționale organismului.

Din cauza acestor lipsuri în nutriție, este posibil ca părul tău să devină mai slab, mai subțire și mai nesănătos.

Lipsa de proteine ​​va provoca apariția deteriorării, mai ales pentru că organismul se bazează pe proteine ​​esențiale pentru a întări părul, unghiile și mușchii.

 • Decolorare și vopsire

Decolorarea și vopsirea părului ar putea părea a fi lucruri obișnuite, ceva relativ inofensiv. Dar de fapt, sunt foarte nesănătoase pentru părul tău. Ori de câte ori îți vopsești părul, forțezi efectiv fiecare dintre cuticule să se deschidă, astfel încât acestea să poată deveni poroase.

Acest act de expunere a cuticulei permite îndepărtarea pigmentului anterior al culorii părului, dar înseamnă, de asemenea, că părul devine mai slab, predispus la rupere, uscare și vârfuri despicate. Aceste efecte dăunătoare durează atât timp cât substanța chimică interacționează cu părul.

 • Anumite coafuri

Felul în care îți coafezi părul poate avea efecte negative de lungă durată asupra sănătății părului tău.

Tensiunea excesivă provocată de coafuri strânse, poate duce la deteriorarea părții interioare a anatomiei părului, încărcând stresul direct în folicul și ducând la o eventuală rupere.

 • O îngrijire excesivă  a părului

Șamponarea, condiționarea și periajul sunt utile pentru sănătatea părului, însă tot ce este prea mult, strică.

Șamponarea și condiționarea sunt metode eficiente pentru a te asigura că excesul de ulei și murdărie sunt îndepărtate de pe păr în timp ce scalpul este hidratat și curățat.

Totuși, efectuarea acestor acte de îngrijire a părului prea des, poate determina și eliminarea uleiurile naturale, cum ar fi sebumul, necesare pentru a se menține un păr sănătos.

 • Sebumul protejează și hrănește cuticulele și, atunci când este eliminat, face ca părul să devină uscat, fragil și mai predispus la cădere.

Periajul poate provoacă, de asemenea, daune grave asupra părului. Trăgând o perie prin păr, exerciți o mare tensiune care poate rupe părul, deteriorând scalpul.

Acest lucru este valabil mai ales atunci când pieptănăm părul umed, deoarece firele de păr sunt mult mai susceptibile de a fi deteriorate și rupte în astfel de condiții.

PLATINIUM HAIR & NAILS ESTE CONCEPUT PENTRU A TE AJUTA SĂ RESTABILIZEZI ȘI SĂ REVITALIZEZI PĂRUL ȘI UNGHIILE

Acordă prioritate terapiei axate pe tratarea foliculilor scalpului.

Produsul nostru este conceput pentru a îmbunătăți sănătatea părului, până la capilarele fiecărui folicul.

PLATINIUM HAIR & NAILS vitamine pentru păr – ajută la activarea și revitalizarea foliculilor de păr și elimină posibile toxine care ar putea încetini procesul de regenerare a părului.

Când este adăugat regimului de tratament ca un ritual zilnic, părul primește o recompensă de ingrediente naturale, toate destinate sănătății părului.

PREZENTARE

PLATINIUM HAIR & NAILS este disponibil sub formă de capsule, în număr de 60 de bucăți.

PLATINIUM HAIR & NAILS este un supliment alimentar. Citește cu atenție informațiile de pe etichetă.

ÎNGRIJIREA PĂRULUI ESTE ESENȚIALĂ ȘI ESTE NECESAR SĂ-L AJUTĂM! CU VITAMINE PENTRU PĂR

 • Taie capetele fragile și deteriorate

Dacă ai observat vârfuri fragile, sfâșiate și despicate, ar putea fi timpul pentru o tunsoare. Chiar funcționează.

Tunderea capetelor deteriorate permite părului să continue să crească în mod eficient, cu un fir sănătos.

 • Evită pe cât posibil să îți colorezi părul

Sau dacă o facă, caută variantele de vopsele ce conțin ingrediente naturale. Produsele chimice sunt dăunătoare pentru părul tău.

Dacă te gândești să îți tratezi părul, stai departe de aditivii chimici și, în schimb, folosește, de asemenea, produse realizate cu ingrediente naturale.

 • Evită utilizarea dispozitivelor de stilare cu acțiune fierbinte

Utilizarea unor dispozitive de coafare cu încălzire puternică poate duce la deteriorarea gravă a părului. Căldura aplicată este cel mai mare rău pe care îl poți face părului tău, deoarece este o modalitate ușoară de a deteriora, usca și desface cuticulele de păr și este un mod permanent de a deteriora cuticulele deja nesănătoase. Cea mai bună opțiune este fie să-ți usuci părul cu prosopul, fie să îl lași să se usuce în mod natural. Dacă decizi să utilizezi un uscător, ar trebui să-l utilizezi la cea mai mică setare, deoarece o căldură prea mare îți va usca imediat părul și îl va deteriora.

 • Folosește un tratament de regenerare a părului

Dacă te confrunți cu căderi grave a parului, subțierea sau pierderea generală a părului, ar putea fi timpul să iei în considerare efectuarea unui tratament de regenerare a părului bazat pe plante medicinale, vitamine și minerale, cum este PLATINIUM HAIR & NAILS – tratament pentru par si unghii cu vitamine pentru păr și unghii sănătoase.

 

Adauga un comentariu