Actualitate

De ce și-a dat demisia Adrian Văncică: Motivul frapant pentru care a renunţat la rolul care l-a făcut celebru

Publicat: 20 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De ce și-a dat demisia Adrian Văncică Motivul frapant pentru care a renunţat la rolul care l-a făcut celebru
Chiar dacă au trecut doi ani de la acel moment, puțini știu de ce și-a dat demisia Adrian Văncică de la Teatrul Nottara

Adrian Văncică a devenit celebrul pentru rolul său în popularul serial de comedie Las Fierbinți. În urmă cu doi ani, Celentano a făcut un pas surprinzător acum doi ani, renunțând la postul său la Teatrul Nottara, unde a activat timp de 15 ani. Puțină lume știe de ce și-a dat demisia Adrian Văncică, mai ales că decizia a fost una bruscă, lăsând în urmă întrebări și speculații în rândul fanilor și al conducerii instituției teatrale.

De ce și-a dat demisia Adrian Văncică

Demisia lui Adrian Văncică a fost un șoc pentru conducerea Teatrului Nottara, mai ales că demersul actorului a fost marcat de o lipsă totală de anunț prealabil. La momentul respectiv, actorul mai juca într-o singură piesă de teatru, iar surse din conducere au sugerat că plecarea sa ar putea fi legată de un program extrem de încărcat.

„De ce a ales să plece, nu știm exact. A venit doar cu demisia scrisă și asta a fost. A trebuit să ținem cont de alegerea sa. Pe de altă parte, nu mai juca în acel moment decât într-o singură piesă. Dar cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale”, a declarat Marinela Țepuș, directoarea Teatrului Nottara.

Chiar dacă s-a bucurat de o mare popularitate pentru rolul său în Las Fierbinți, Adrian Văncică a recunoscut că nu toată lumea îl apreciază. În special, mătușa actorului nu s-a arătat fană a personajului său, motivând că nu dorește să vadă bețivi nici măcar la televizor, având o experiență personală neplăcută.

„Am o mătușă care nu se uită la serialul ăsta și mai ales la mine, pentru că a avut un bărbat bețiv, care o bătea și a zis: „Eu nu mai vreau să văd bețivi în viața mea, nici măcar la televizor!”. Da, dar e comedie, de râs… „Nu mă interesează!”. Nu știu, cred că Celentano este simpatic în filosofia asta, pseudo-filosofia pe care o are el în cap. I se pare că le știe și așa mai departe. Cred că e un personaj simpatic, de-aia s-a lipit lumea de el”, a dezvăluit Adrian Văncică.

Cum se autocaracterizează Adrian Văncică

Adrian Văncică s-a născut la scurt timp după cutremurul din 1977, a scris numeroase scenarii de-a lungul timpului și consideră că viața sa profesională a fost puternic marcată de experiențele din copilărie. Înainte de a ajunge în lumina reflectoarelor, Adrian Văncică a lucrat în străinătate, la un parc de distracții la începutul anilor 2000.

Acest loc de muncă l-a ajutat să învețe să intre în pielea personajelor și să le aducă zâmbetul pe buze oamenilor din jur.

„Adrian Văncică s-a născut în anul celebrului cutremur din România. La două săptămâni după. La cutremur, mama lui, potrivit unor mărturii ale martorilor, a căzut din cauza blocului care se clătina și în care se afla, evident. Se presupune că acea zdruncinătură este vinovată de cariera ulterioară a individului, derapajele și felul său de a înțelege viața. Și-a făcut copilăria la țară, cei șapte ani de acasă fiind făcuți la bunica”, și-a făcut actorul autocaracterizarea.

Chiar dacă au trecut doi ani de la acel moment, puțini știu de ce și-a dat demisia Adrian Văncică de la Teatrul Nottara.

Adauga un comentariu