Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arăta Adrian Văncică în tinerețe. Actorul este foarte îndrăgit de români pentru rolul Celentano din Las Fierbinți

Cum arăta Adrian Văncică în tinerețe. Actorul este foarte îndrăgit de români pentru rolul Celentano din Las Fierbinți

09 feb. 2022, 10:18,
BZI.ro, în Radio

Recent, a apărut în mediul online o imagine cu Adrian Văncică în tinerețe, actorul care îl joacă pe Celentano în Las Fierbinți având pe atunci plete. Poza respectivă este de pe diploma de Bacalaureat, la vremea la care actorul avea 18 ani. Tot ce putem spune este că adolescentul Adrian Văncică este greu de recunoscut așa cum îl știm acum, drept Celentano, bețivul satului din Las Fierbinți.

Adrian Văncică este fără doar și poate unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din serialul Las Fierbinți. Toată lumea râde la glumele lui Celentano, bețivul din Las Fierbinți, cel care pe lângă rol are contribuții și pe partea de scenariu în anumite episoade. Și totuși, puțini sunt cei care îl cunosc pe omul Adrian Văncică, în afara acțiunii din Las Fierbinți. Cu toate acestea, celebrul Celentano are o poveste de viață impresionantă.

Cum arăta Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, în adolescență

Adrian Văncică sau Celentano, cum îl cunoaște toată România, a știut dintotdeauna că vrea să urmeze o carieră artistică. Încă de la vârsta de 18 ani, la terminarea liceului, era sigur că va deveni actor și își dorea să aibă o mașină asemănătoare celei a lui Van Damme. Ei bine, după ani de muncă susținută a devenit acor, și chiar unul foarte bun, având mare priză la public.

Adrian Vancică joacă rolul lui Celentano de aproape un deceniu în serialul Las Fierbinți și toată lumea s-a obișnuit cu înfățișarea sa actuală. Și totuși, fanii care îl văd cum arăta în perioada adolescenței, cu greu l-ar recunoaște. Pe vremea când era tânăr și abia împlinise 18 ani, Adrian Vancică avea părul lung, era slab și nu arăta deloc ca acum.

Însă timpul a trecut, iar acum Adrian Văncică este unul dintre cei mai mari actori de film, teatru, televiziune și voce din țara noastră. S-a consacrat și a ajuns la inimile românilor grație rolului Celentano din Las Fierbinți, difuzat de postul de televiziune din Pache Protopopescu.

Viața lui Adrian Vancică pare o poveste de film

Și totuși, Adrian Vancică nu a avut o viața prea ușoară. Un lucru pe care puțină lume îl știe despre actor este că el a locuit o perioadă în Coreea de Sud, înainte de a deveni faimos. Acolo, el interpreta diverse roluri într-un parc de distracții.

„Am stat un an de zile în Coreea de Sud, în 2002. Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni”, a povestit Adrian Văncică despre începuturile lui.

Cu toate acestea, el nu a pierdut timpul și s-a specializat în această profesie. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie la clasa prof.univ.dr. Mircea Albulescu.

În prezent, Adrian Văncică este actor la Teatrul Nottara din București. Văncică a fost nominalizat la Premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar în 2009 pentru rolul Vali Iordache din filmul Boogie și în 2018 pentru rolul polițistului din „Ultima zi”. Cât despre serialul care i-a adus celebritatea, Adrian Văncică s-a transformat enorm față de cum arăta în tinerețe, iar acum îi dă viață personajului Celentano, prietenul de băutură al lui Firicel din Las Fierbinți.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *