Actualitate

De necrezut! Câți bani cere o formație obișnuită pentru a cânta la o nuntă în București

Publicat: 21 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
De necrezut Câți bani cere o formație obișnuită pentru a cânta la o nuntă în București
O nuntă de vis implică și angajarea unei formații care să cânte

O nuntă implică foarte mult pregătiri, iar printre acestea se află și angajarea unei formații care să îi încânte atât pe miri, cât și pe invitați la fericitul eveniment. Însă, câți bani cere o formație obișuită pentru a cânta la o nuntă în București? Ce prețuri se percep și pentru ce durată?

Cele mai multe dintre nunți sunt programate pentru perioada verii, însă există și persoane care preferă să aibă parte de evenimentul acesta chiar în preajma unor zile foarte speciale pentru ei: zile de naștere sau chiar și ziua în care s-au cunoscut mirii. Pe de altă parte, o nuntă poate fi ținută și toamna, dacă o persoană dorește să nu interfereze cu datele din calendarul religios.

O nuntă de vis implică și angajarea unei formații care să cânte. Însă, prețurile, uneori, sar de bugetul pe care mirii îl au la dispoziție. Câți bani cere o formație obișnuită pentru a cânta la o nuntă în București și câte reprize implică actul artistic?

Câți bani cere o formație obișnuită pentru a cânta la o nuntă în București

Dacă o persoană are de gând să își facă nunta în București, atunci trebuie să se „înarmeze” cu un portofel plin, căci trebuie să pună la punct toate aspectele care implică acest eveniment. În primul rând, trebuie să își creeze o listă cu toate lucrurile pe care le doresc să le aibă la nuntă – de la decorațiuni și meniuri, până la ținutele pe care le vor purta mirii și formația care va cânta.

Nici alegerea unei trupe nu este ușoară. În cazul în care persoana în cauză vrea să angajeze o formație obișnuită care să îi cânte la nuntă, în București, trebuie să scoată din buzunare între 5000 și 7000 de euro, pentru patru reprize de 45 de minute. Cu alte cuvinte, pentru trei ore de cântat, formația ți-ar putea cere până la 35.000 de lei, având în vedere cursul actual al BNR.

Adauga un comentariu